PRIMUL FLUX DE ŞTIRI TRIMISE DE CITITORI

BEȚIA APEI: Cum trece o șalupă peste un caiac cu 4 copii? Bine că nu poate să dea înapoi!


INSIDER: „Caiac cu 4 copii lovit de o șalupă pe Dunăre la Orșova. Imagini cu un puternic impact emoţional

Incident extem de grav pe Dunăre, în apropiere de Orşova. Imagini greu de privit, cu un puternic impact emoţional. 4 copii, sportivi, care se antrenau pe Dunăre, la caiac, au fost la un pas de a fi uciși. Au scăpat ca prin minune cu viață. Au fost loviți de o barcă de agrement, în care se aflau turişti. Ambarcaţiunea lovită aparține Clubului Sportiv Orșova, pe care se aflau copiii care erau la antrenament. Șoferul a trecut pur și simplu peste cei patru copii, i-a doborât din caiac, l-a lovit din plin și l-a rupt pe jumătate. Bărbatul a declarat că nu a văzut caiacul.

Incidentul a fost filmat de pe o altă barcă, care se plimba pe Dunăre. Copiii au fost ridicaţi din apă de martorii care au surprins scenele șocante. Doar o minune a făcut să nu se ajungă la tragedie. Din fericire copiii au scăpat teferi. Unul singur este rănit la umăr, însă nu este în stare gravă. Medicii au spus că a fost o minune că unul dintre copii nu a ramas fără braţ, pentru că putea fi prins în motorul bărcii.

Șoferul a fost dus la audieri, la Poliția Transporturi Navale. Cel mai probabil va rămâne fără permisul de barcă şi va fi cercetat penal.” SURSA

COMENTEZI?

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s