PRIMUL FLUX DE ŞTIRI TRIMISE DE CITITORI

RAT CRAIOVA: Ridicare, transport și depozitare a vehiculelor staționate și parcate neregulamentar pe domeniul public


INSIDER: „Hotărârea Consiliului Local nr.130/2017 privind ridicarea, transportul și depozitarea vehiculelor staționate și parcate neregulamentar pe domeniul public sau privat al municipiului Craiova. Proprietarii mașinilor care au fost ridicate pe raza Municipiului Craiova pot recupera autoturismele de la sediul RAT SRL Craiova, din Calea Severinului nr.23, telefon 0753050011, program nonstop.

Tarife: 300 lei/ vehicul (inclusiv TVA) pentru activitatea de ridicare, transport și depozitare a vehiculelor staționate și parcate neregulamentar pe domeniul public sau privat al municipiului Craiova.

Tarif de 150 lei / vehicul (inclusiv TVA) pentru activitatea de ridicare în situația în care proprietarul sau utilizatorul vehiculului ridicat se prezintă la locul ridicării și este de acord cu suportarea acestor cheltuieli. Tariful de depozitare in cuantum de 10 lei / zi (inclusiv TVA), începând cu ziua următoare momentului depozitării, nefracționat pe intervale de ore. SURSA

ARHIVĂ: SLATINA: Un om avea un cal. Şi calul se bucura! *** CIUDAŢI ÎN TRAFIC: Maşină sau căruţă, sau ce? *** SEBEȘ, ALBA: Cum se face o parcare perfectă!

Un răspuns

  1. Pingback: CFR MARFĂ: Cea mai mică viteză din lume. Trei oameni putere! | infoINSiDER.ro

COMENTEZI?

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s