PRIMUL FLUX DE ŞTIRI TRIMISE DE CITITORI

GARDURI TRICOTATE: Pensionarele țării angajate de Primării fac training cu șomerii indiferent de vârstă, religie, sex, orientare sexuală, apartenență politică


INSIDER: „De câțiva ani prin București și aiurea prin țară a revenit moda gardurilor și gărdulețelor. Normal că înainte și după îngrădire există perioada open-space, dar asta implică de obicei mai puține cheltuieli și nici vreo creativitate ieșită din comun.

Acum că primăriile patriei tocmai și-au schimbat căpeteniile ori continuă cu aceleași poate fi un moment din acela de „schimbare„.

Dacă muncitorii noștri din construcții au cam plecat să muncească prin alte țări, iar datorită pandemiei de coronavirus muncitorii asiatici, preferații ultimilor ani nu mai sunt la așa mare căutare va trebui să ne descurcăm cu forțe proprii.

Pensionarele noastre pot face workshop-uri live sau online cu lecții de croșetare-împletire garduri (după o rețetă prezentată pe Facebook de o doamnă din insulele Shetland care a inventat gardul tricotat din ața folosită la năvoadele de pescuit!) pentru proaspeții sau mai vechii rămași pe drumuri după ce firmele și firmulițele au tot falimentat.

Sunt necesare 2 cornize pentru perdele (le împrumutați de la ferestre, deci investiție zero!) și bineînțeles sfoara care ar trebui să fie teoretic mai solidă. Practic vorbind, dacă e prea solidă facem un gard long life și după aceea iar șomăm în următoarele mandate… Poate cu un fus improvizat învățăm să toarcem măștile folosite, aruncate aiurea peste tot (după o temeinică dezinfectare, bineînțeles!) sau găsim o modalitate și mai ieftină pentru că românii sunt tare inventivi.
Acest gard nu trebuie vopsit și nici vaccin antitetanos dacă te împiedici și te agăți în el când trebuie să îl sari.

Singura problemă este că atunci când se „schimbă schimbarea” cei care trăiesc din valorificarea fierului vechi vor face foamea un timp și va trebui și ei să se reprofileze și de ei! FOTO

ARHIVĂ: LABIRINT: Niciun părculeţ fără kilometri de gărduleţ! *** SECTOR 5: „Amplasare ergonomică a coşului de gunoi. Sari gardul, ridici picioarele, te mişti…” *** SECTOR 3: Câtă minte a avut ăla de a pus gardul în mijlocul drumului? Olimpici sau paralimpici?

2 responses

  1. Pingback: JUCĂRII CROȘETATE: Olaf, Peppa, Sonic, personaje din Gașca Zurli, ultima modă în lucrul manual | infoINSiDER.ro

  2. Pingback: GLOVO PE CHOPPER: Job de pandemie pentru motocicliști | infoINSiDER.ro

COMENTEZI?

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s