PRIMUL FLUX DE ŞTIRI TRIMISE DE CITITORI

BURTA BATE MINTEA: ”Veneau cu mascații, dacã o astfel de imagine era surprinsã la Slujba Învierii.”


INSIDER: „Astăzi, Aeroportul Internațional din Cluj-Napoca. Fãrã cuvinte…

Noi, popii, nu respectãm distanța socialã, nu? Cineva se întreba retoric, dacã o firmã româneascã din Arad ar fi avut nevoie de muncitori necalificați din Vaslui, ar fi primit aprobare? Nici vorbã, zic eu, doar suntem în plinã pandemie. Dar dacã Germania are nevoie de mânã de lucru ieftinã din România, gata, renunțãm la orice regulã, lãsãm oamenii sã se îmbulzeascã, doar pentru a salva fermele de sparanghel din Germania. Cum care Germanie? Aia care ne dribla la achiziționarea de mãști și produse sanitare. Țãranul român trebuie sã-și facã hârtie ca sã-și sape grãdina. Ia, uitați-vã aici!

Și când mã gândesc cã eu NU pot lãsa un om în bisericã. Un singur om, pe o suprafațã de câteva sute de metri pătrați! Priviți fotografiile astea, vã rog! Veneau cu mascații, dacã o astfel de imagine era surprinsã la Slujba Învierii.

Cã sunt frustrat? Da, sunt tatãl frustraților, când vãd cã sunt înjurat, ca preot, chiar dacã respect ad litteram toate regulile, iar alții își bat joc pe fațã de noi. Oamenii care pleacã au nevoie de bani, îi înteleg. Mã rog pentru ei sã meargã cu bine. Dar și alții care lucrează în România au și mai mare nevoie de bani. Dar stau și rabdã în tãcere. Așteaptã sã li se taie din salarii. Se roagã sã treacã necazul. Își drãmuiesc fiecare leuț. Plâng de dorul slujbelor. Nu cei care au plecat sunt de vinã, nici nemții care i-au chemat, asta e bãtaie de joc din partea autorităților! Punct.

Doamne, iartã-mã, cã mi-am stricat postul astãzi!” SURSA

2 responses

 1. IOAN

  Stati in casa ! Pastrati distanata sociala!!!!….Povestea se repera este doar o forma noua a unui exercitiu pe care l-am mai trait….36 salarii compensatorii sa stai acasa sa nu vedeti ce se intampla cu locurile voastre de munca pe care cineva le va decreta mormane de fiare vechi dar ce conteaza, banii vin la data fixa doar sa nu va mai ganditi la ….iar in trei ani de nemunca v-ati descalificat si nici nu va mai place sa munciti ….Apoi a venit o alta grozavie: ” te uiti si castigi” si din nou ati ramas in case cu ochii pe televizor, doar doar veti sa ii raspundeti unui simbrias -actoras ce culoare avea rochia actritei din una din emisiunile difuzate recent ….doar -doar prindeti telefonul raspundeti corect si…primiti banii …si din nou nu bagati de seama cum vi s-a tras presul….dar unde a mers o data , de ce sa nu patentam reteta? si iata ca ”dormiti linistiti FMI vegheaza” si s-au dus economiile voastre! nu de altceva dar un om fara bani e un om controlabil si are o problema care il impiedica sa vada ce se intampla….Eeee! iar incepeti sa ganditi ,ba chiar comunicati intre voi ….ia sa mai treceti o data in casa si sa pastrati distanta sociala,ca asta duce la comunicare si poate ve deschideti ochii si vedeti cine stie ce …cei peste60 de ani sunt cei mai periculosi fiind cei mai putin dependenti de retelele sociale media si deci expusi pericolului sa vada altceva decat ar trebui…Nu vreau sa ma gandesc ce urmeaza!

  Apreciază

  11 aprilie 2020 la 21:26

 2. Criss

  Bătrână de 65 de ani din Giurgiu (cu o pensie de 700 lei!) amendată de Poliție cu 500 lei după ce a ieșit să cumpere o pâine la ora 13.30.

  O alta bătrână din Năvodari, Constanța, a fost amendată, vineri, cu 1.000 de lei pentru că ar fi întârziat 10 minute la cumpărături și a depășit ora 13.00, până când avea voie să iasă din casă, în contextul pandemiei de coronavirus.

  Apreciază

  9 aprilie 2020 la 23:02

COMENTEZI?

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s