PRIMUL FLUX DE ŞTIRI TRIMISE DE CITITORI

GREVĂ LA COMPANIA MEDICALĂ BUCUREȘTI: “Doamna Firea, Domnule Orban, vrem salariile pe ianuarie, nu Coronavirus din martie!”


INSIDER: “De aproape 6 luni, situația de la Centrul Rezidențial “Sf. Teodora” este în cădere liberă și toată lumea tace, de frică sau de rușine – magaziile sunt goale, materialele sanitare un lux, salariile întârziate continuu. Cei peste 100 de bătrâni cazați aici abia au ce mânca de la o zi la alta, iar angajații Companiei Muncipale Medicale București (CMMB) încă așteaptă cu dinții la gard salariul pe luna ianuarie. Dintre cei 80 de angajați ai CMMB, aproape jumătate sunt “manageri”, iar restul sunt detașați la două cămine de bătrâni pe un salariu mediu de aprox. 2.500 lei – îngrijitoare și infirmiere care stau toată ziua cu mâinile în rahat, câțiva medici și asistenți medicali care vor să facă bici din acest rahat, și personal administrativ care încearcă să facă biciul să pocnească!

Atunci când nemulțumirile din Popești Leordeni se aud până la sediul CMMB din centrul Capitalei, “noul” director general Cosmin Călinescu, numit în funcție de câteva luni bune, vine cu brațele deschise, ascultă nemulțumirile, își ia notițe și apoi pleacă cu promisiunea că lucrurile se vor rezolva “până săptămâna viitoare”. Cu timpul, aceste promisiuni au devenit minciuni, spuse mereu altfel. Dar acum, în noile condiții de risc de infectare și insecuritate salarială, angajații de la “Sf. Teodora” se uită și mai urât spre managerii izolați în turnul de sticlă al CCIR. Aceștia doar cască gura spre Primăria Capitalei, iar doamna Firea aruncă vina mai departe în curtea Guvernului și se spală repede pe mâini… de cele 99% din acțiunile deținute de CGMB la această companie. Peste toate, COVID-19 este deja la ușa căminului de bătrâni și sigur nu va pleca cu mâna goală… Din păcate, virusul este rezistent la promisiuni. La fel și angajații Companiei Muncipale Medicale București care au anunțat pentru astăzi o grevă spontană, în speranța că doamna Gabriela Firea și domnul Ludovic Orban vor afla de existența lor și nu îi vor lăsa să moară nici de foame, nici de Coronavirus!” (Sursa Foto și alte detalii despre CMMB)

Un răspuns

  1. Florin Călinescu

    Vorbiți cu doamna Firea direct . Solicitați 10 minute de audiență.

    Apreciază

    4 august 2020 la 16:11

COMENTEZI?

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s