PRIMUL FLUX DE ŞTIRI TRIMISE DE CITITORI

#LUKOIL: „Mi-a băgat mâna în buzunar și mi-a furat 50 lei. De ce? Pentru că poate!”


INSIDER: „Furt in miezul zilei. Azi am constatat cu stupoare ca autoturismul pe care îl conduc (zilnic) de aproape 4 ani, s-a transformat dintr-un auto de oraș (1.2L), într-un bolid…. Alimentez cu carburant aproape lunar (+/- 2-3 zile), de fiecare dată plinul, și niciodată cantitatea de combustibil cu care am alimentat nu a depășit 42 litri. De fiecare dată las pompa pe modul „automat”, să „sară” singură atunci când rezervorul s-a umplut. Azi am oprit-o la 50.31 litri, deoarece n-am înțeles de ce (deși s-a depășit capacitatea rezervorului), continua să alimenteze. Am chemat un angajat al benzinăriei, o domnișoara, căreia i-am spus ce nelămurire am și care mi-a spus inocent că nu sunt singurul client care se plânge de acest lucru… Am rugat-o să îmi spună ce crede ea că trebuie sa fac? Trebuie să plătesc și litrii de benzină pe care nu îi am în rezervor? A ridicat din umeri, mi-a spus că mă înțelege, dar că nu are ce să facă. I-am spus eu ce voi face… voi face reclamație la ANPC, drept pentru care am facut câteva fotografii cu afișajul pompei + mașina și am mers la casă, să plătesc.

La casă, alături de domnișoara inocentă, un alt angajat (nu la fel de inocent) mă întreabă cu ton …” i-a spuneți doamnă, ce problemă aveți? am vazut că ați făcut poze…” Îi explic și dumnealui, cu calm, ce problema am…că rezervorul autoturismului meu are doar 45 litri, că eu am oprit pompa la 50.31 litri și că în 4 ani, este prima oară când mi se întâmplă așa ceva… Pe un ton superior și arogant îmi spune că pompa urma să „sară” în scurt timp și că de fapt autorismul meu are un rezervor de 50 litri + rezerva, că el știe chestiunile tehnice pentru că a lucrat în domeniul auto și că eu, sau alți clienți, nu știm,de fapt, detaliile astea și nici câți litri au rezervoarele autoturismelor pe care le conducem…. n-a avut nicio explicație pentru faptul că acest lucru mi se întâmplă acum pentru întâia oară și mi-a încasat contravaloarea bonului. A completat că el mi-a spus detaliile tehnice nu ca angajat ci ca om care cunoaște detaliile tehnice ale autoturismului meu…. mai bine decat mine sau producatorul autoturismului… bașca, istoricul ultimilor 4 ani…

Când am iesit mi-a urat succes cu reclamația la ANPC și cu plimbatul pe drumuri (să depun reclamația)… iar eu i-am mulțumit șu i-am urat succes în discuțiile cu următorii clienți aflați în situații similare. Am ajuns la autoturism, am scos manualul, m-am uitat la detaliile tehnice și am văzut ca semnalul luminos de atenționare ca intri „pe rezerva” se aprinde când mai sunt in rezervor 7 litri de benzină… nu cred că am mai parcurs 20 km de la aprinderea lui, deci mai aveam în rezervor cel puțin 5 litri, dacă nu mai mult… Acasă am consultat cartea de identitate a autoturismului, gândindu-mă că nu mai știu eu pe ce lume trăiesc… are 45 litri!!! Trăiesc în lumea în care #Lukoil mi-a băgat mâna în buzunar și mi-a furat azi aproximativ 50 RON… de ce? pentru că poate! Pe mine m-au pierdut, un client, știu că nu le pasă, pentru ca sunt mult mulți cei care alimentează și pe care îi pot păcăli… pe mine nu ma vor mai păcăli niciodată, pentru că nu voi mai intra niciodată într-o benzinărie Lukoil!!” SURSA

ARHIVĂ: 2008-2018: Barilul de petrol a scăzut la jumătate, prețul benzinei în România mai mult decât dublu

Un răspuns

  1. Dan

    Am pâțit și eu la fel, cam prin 1983, când, la PECO Favorit, în rezervorul meu de 48 litri, au încăput 53,5 litri benzină. Am chenat fetele din incintă, le-am arătat, s-au speriat și mi-au facturat doar 43 litri, Eram grăbit și n-am avut timp să mă ocup de problemă.
    Un coleg sibian mi-a relatat cum am cumpărat litrul de aer cu 9 lei (ac de seringă în furtunul flexibil dintre rezervor și pompă, prin care-i atras aerul, deci fluturașul din lateral se învârtea rapid).

    Apreciază

    7 august 2019 la 13:48

COMENTEZI?

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s