PRIMUL FLUX DE ŞTIRI TRIMISE DE CITITORI

COPENHAGA: 9 ore de așteptare pentru a vota. Alții nu au reușit!


INSIDER: „Dragi prieteni (reali și virtuali), astăzi am poposit în jurul orei 12 la coada de la Ambasada României la Copenhaga pentru a-mi exercita dreptul la vot.

Vremea capricioasă (mai mult ploaie) m-a înverșunat să rămân în continuare la coadă.

Apropiindu-se de ora 19:30 și nemaiavând nicio șansă să intru, m-am strecurat în față și am vrut să găsesc cu orice preț o modalitate să nu ratez să votez. Cer scuze celor care le-am tăiat fața…cam 50 – 60 de persoane.

În jurul orei 19:45 președinta secției de votare a ieșit și a spus oamenilor care erau în curte, ca a primit ordin de la București (MAE) ca la ora 21 sa închidă ușa de la sala urnelor .

Normal ca au început huiduieli și lozincile din ultima vreme …

Stând în mijlocul oamenilor care ne înghesuisem ca sardelele în interior, am sunat la biroul electoral central si am explicat doamnei de la celălalt capăt al firului despre situația creată. Nu este normal să ni se trânteasca ușa in nas după atâtea ore de stat în ploaie, că cei prinși în secția de votare la ora închiderii trebuie să își exercite dreptul de vot, că sunt alte câteva sute pe afară.

Femeia, corectă. A spus că nu e normal și va suna la secția de votare (la ambasada) și să stăm liniștiți că vom vota toți cei care vom fi în interiorul clădirii și in curte.

Nu știu dacă au sunat sau nu la secția de votare, dar am fost plăcut surprins când am ieșit din clădire (cam cu 20 minute înainte de inchidere) domnul ambasador, invitase toată lumea în curtea din spate a ambasadei , pentru a facilitat tuturor dreptul la vot.

Tot RESPECTUL pentru dânsul!

Se pare că în jurul orei 21:30 le-a fost oprit sistemul de înregistrare a voturilor și nu s-a mai putut face nimic. Păcat ca Ministerul Afacerilor Externe, condus de un penibil pe nume Meleșcanu, face jocul unui jalnic partid corupt. Cum se zice așchia (Meleșcanu) nu sare departe de trunchi (Dragnea).

Se pare că azi românii din diaspora au fost mai uniți ca niciodată. Bravo tuturor! Să fim o forță în fața nenorociților care au distrus România!” SURSA

ARHIVĂ: LONDRA: „Fie vin mai târziu, fie o las baltă. E penibil!”

COMENTEZI?

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s