PRIMUL FLUX DE ŞTIRI TRIMISE DE CITITORI

PITEȘTI: Angajații Muzeului de Artă ar trebui să primească spor de risc și penibilitate. Și operele la fel!


INSIDER: „Niciodată nu am ieșit dintr-un muzeu cu lacrimi în ochi, îngrijorat și revoltat. Până acum trei zile când am ajuns la Pitești si am vizitat Galeria de Artă care aparține de Muzeul Județean Argeș. O clădire de patrimoniu unde sunt păstrate operele de artă de o mare valoare semnate de cei mai apreciați și cunoscuți pictori români din ultimii 150 de ani. Nu pot decât să am o sinceră admirație pentru colegii care lucrează în astfel de condiții, conștienti de riscurile la care sunt expuși atât ei cât si colecția.

O altă dovadă a interesului pentru cultura și păstrarea valorilor.” SURSA

ARHIVĂ: HERCULANE: “Băile Imperiale Austriece ale lui Franz Josef. Locul unde împăraţii şi regii veneau la SPA!” *** BAZNA: “O prostime repetentă la ora de istorie comite aceleași greșeli iară și iară…” *** BĂILE GOVORA: “ Odinioară etalon al luxului balnear din Europa. Acum o ruină.” *** LOCURI UITATE: „Marele Trianon” din Parcul Bazilescu, un gunoi patronat de Ministerul Culturii!

Un răspuns

  1. Pingback: DOBÂRCA, SIBIU: “Vezi gradul de dezvoltare al unei țări, din modul cum își valorifică patrimoniul cultural” | infoINSiDER.ro

COMENTEZI?

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s