PRIMUL FLUX DE ŞTIRI TRIMISE DE CITITORI

CHELINȚA, JUDEȚUL MARAMUREȘ: Atenție s-a deschis sezonul de vânătoare de câini!


INSIDER: „Bună ziua! Azi vreau să vă arăt ceea ce pățesc eu în fiecare iarnă de 2 ani. Sunt cu o turmă de oi în zona Remeti pe Someș-Chelința. (Peste 500 de capete). Și vreau să vă propun să vedeți ce țintă bună are responsabilul/administratorul fondului de vânăoare din această zona domnul Mureșan Andrei.

În seara asta în jur de ora 17 am auzit trei focuri de armă. Eu eram la o distanță de aproximativ 500 de metri puneam fân la oi, de locul unde domnul Mureșan a oprit mașina, în drumul lui de a duce porumb la animalele pădurii. Și mi-a împușcat 2 câini. Amândoi câinii aveau jujeu la gat, dar la una dintre ele care era mai aproape a sărit din mașina și l-a luat. În total am 7 câini care au fost împușcati de acest domn responsabil cu paza vânatului…dar nu și a culturilor agricole și pașunilor care au ajuns sa fie invadate de mistreți!

Turma de oi se afla pe dealul din poza maxim 150 de metri de locul unde domnul Mureșan și-a exersat TIRUL. Domnul Mureșan și-a completat astfel vitrina de trofee de câine și de jujee! Mi-aș dori să îmi spuneți dacă mai are rost să țin câini la oi sau să îmi angajez ceva vânători să pazească turma!O seară bună! AVEȚI GRIJÂ S-A DESCHIS SEZONUL DE VÂNĂTOARE DE CÂINI!” SURSA

N.r.: Jujeul sau jujăul este o bucată de lemn atârnată la gâtul câinilor, spre a-i împiedica să alerge după vânat sau să treacă prin anumite locuri.

ARHIVĂ: TROFEUL PROSTIEI: Omul este singura specie de pe planetă care ucide din plictiseală!

COMENTEZI?

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s