PRIMUL FLUX DE ŞTIRI TRIMISE DE CITITORI

CADOU ÎN CIORAP: “Fără bani, am fi cu toţii bogaţi”. Oricum, în caz de nevoie, spargeți geamul!


INSIDER: “Potrivit tradiției, Moș Nicolae lasă în ghetuțele copiilor cuminți dulciuri, fructe, cărți, lumânări colorate, o pungă cu grâu sau cu orez, simboluri pentru spor în gospodărie și busuioc sau nuielușe pentru cei năzdrăvani. După 1989, odată cu avalanșa de oferte, dorințele s-au diversificat și au explodat. După ce am trecut de stadiul “mai multă mâncare, mai multe haine, mai multe jucării”, s-a inventat i-tehnologia și cadourile s-au înțepenit în zona “gadgețele”.

În arealul cadourilor corporatiste, la început, companiile își “ungeau” angajații cu tot felul de agende, calendare și pixuri personalizate, pe care aceștia le păstrau cu sfințenie și le priveau cu pioșenie. Apoi au urmat medaliile, diplomele,  teambuilding-urile, abonamentele la Spa și uneori “prima de Crăciun”. Acum, cadourile lor devin tot mai rafinate, purtătoare de mesaje subtile, și le oferă angajaților tot felul de trăsnăi hand-made pentru minte și suflet, pline de simbolism și originalitate. Dintre toate cele posibile și imposibile, am găsit pe OLX cel mai criptic și mai insidios cadou posibil din ultimii 100 de ani – un mini tablou cu bancnote americane vechi înrămate! Nu știu dacă dolarii atârnați pe zid aduc spor în casă/firmă sau dacă anunță o nouă criză financiară, dar cu siguranță ne amintesc mereu că – “Fără bani, am fi cu toţii bogaţi” (Anonim). Oricum, în caz de nevoie, spargeți geamul!” (DETALII)

3 responses

  1. Pingback: CARTEA RECORDURILOR: Cea mai mică bancnotă din lume (27.5 x 38 mm) a fost emisă în România de regele Ferdinand! | infoINSiDER.ro

  2. Pingback: HAND-MADE: „Nu există frumusețe ca în România și nici meșteșug!” | infoINSiDER.ro

  3. Pingback: MACRAME: Lămpile create lumineză viața și sufletul. | infoINSiDER.ro

COMENTEZI?

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s