PRIMUL FLUX DE ŞTIRI TRIMISE DE CITITORI

EVAZIUNE: Încă un infractor “depistat și executat” la colțul străzii unde vindea niște vechituri pe o cârpa. Oricum nu avea casă de marcat și POS. Nici șapcă!


INSIDER: „Jandarmeria română e foarte vitează și eficientă când e vorba să depisteze pe micii neplătitori de taxe. De exemplu, în dimineața asta îl încolțiseră pe un nene vai de capul lui care vindea vechituri la un colț de stradă. Mie îmi plăcea când îl mai găseam acolo, mai dădea un pic de culoare unui loc gri, unor zile terne. Mda, eu înțeleg că trebuie să plătim taxe pentru orice, ca niște sclavi ce suntem, în curînd o să ajungem să plătim și dreptul de a respira, și hai să zicem că aș putea admite că sunt necesare, dar având în vedere în ce țară trăim și unde se duc taxele astea, scene ca astea mă scârbesc și mai tare. Jandarmeria asta ar face mai bine să-i prindă pe marii escroci, apoi să se ocupe de mărunțișuri, dar vitejia le piere subit când e vorba să se ocupe de infracțiuni adevărate, atunci se transformă în slugi supuse. Știu, mulți îl vor condamna pe nenea ăsta care vindea vechiturile alea și vor zice că cine știe de unde le are și așa mai departe; înainte să zică cineva asta, gândiți-vă că pe un asemenea nene sărman nu l-ar mai angaja nimeni la vârsta asta, așa că nu doar vina lui, trebuie să trăiasca și el într-un fel.” SURSA

ARHIVĂ: 451º FAHRENHEIT: „Pompierii ardeau lucruri, iar timpul avea grijă să ardă anii şi oamenii” *** FOAME: Amintiri nepreţuite, la preţuri modice! *** SIGURANŢĂ: De Bobotează, Poliţia controlează autorizaţia pentru vânzarea de „busuioc cu noroc”! *** VALENTINE’S DAY: Poliţiştii nu iubesc ghioceii!

COMENTEZI?

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s