PRIMUL FLUX DE ŞTIRI TRIMISE DE CITITORI

TOP SHOP: „Rovus Handy Heater” pentru debara. „Acest aparat nu încălzeşte nici măcar un metru!”


rovus-handy-heaterINSIDER: „Vă rog frumos să postaţi această fotografie şi să explicaţi persoanelor că acest aparat vândut de Top Shop este prezentat ca fiind un radiator. Acest aparat nu încălzeşte nici măcar un metru. Personalul din magazinul TOP SHOP îl prezintă ca fiind un radiator, când de fapt acesta nu corespunde specificaţiilor. Mama mea a cumparat acest produs prezentat ca fiind radiator de „calitate”.

Am găsit factura acestuia abia la a 37-a zi de la achiziţie şi în mod evident cei de la Top Shop nu au fost de acord cu returnarea (fapt care este legal de altfel). Vă rog frumos să îl postaţi şi să avertizaţi persoanele să nu cumpere acest produs de proastă calitate şi să se păcălească văzând o reclamă şi să plătească 130 de lei pe aşa ceva.” (SURSA: Servicii Proaste)

2 responses

 1. simona

  Sunt lucruri pt.est si lucruri pt.vest. Reclama este pt.produsele din strainatate. Ele au alta calitate fata de ceea ce se comercializeaza la noi. La noi, aceleasi produse sunt de calitate inferioara. Dar pretul este la fel. E o mare teapa.

  Apreciază

  7 Aprilie 2017 la 16:06

 2. Iulian

  Aceste produse fake sint la fel ca si economizoarele de current sau de combustibil pentru auto sau de alungat insectele. Sint facute cu un singur scop: Sale cumperi. Iar cei batrini sint targetul intrucit televizorul le calauzeste viata, oportunitatea cumparaturilor si ce sa manince. Se pot cumara produse normale destinate incalzirii de la magazine fara reclama TV. Protectia consumatorilor e Solutia in acest caz..

  Apreciază

  22 Februarie 2017 la 06:59

COMENTEZI?

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s