PRIMUL FLUX DE ŞTIRI TRIMISE DE CITITORI

TOP SHOP: „Rovus Handy Heater” pentru debara. „Acest aparat nu încălzeşte nici măcar un metru!”


rovus-handy-heaterINSIDER: „Vă rog frumos să postaţi această fotografie şi să explicaţi persoanelor că acest aparat vândut de Top Shop este prezentat ca fiind un radiator. Acest aparat nu încălzeşte nici măcar un metru. Personalul din magazinul TOP SHOP îl prezintă ca fiind un radiator, când de fapt acesta nu corespunde specificaţiilor. Mama mea a cumparat acest produs prezentat ca fiind radiator de „calitate”.

Am găsit factura acestuia abia la a 37-a zi de la achiziţie şi în mod evident cei de la Top Shop nu au fost de acord cu returnarea (fapt care este legal de altfel). Vă rog frumos să îl postaţi şi să avertizaţi persoanele să nu cumpere acest produs de proastă calitate şi să se păcălească văzând o reclamă şi să plătească 130 de lei pe aşa ceva.” (SURSA: Servicii Proaste)

11 responses

 1. Pingback: REDUPETIN: „Petele mele, de pe față au ramas la fel de maronii după utilizarea unui tub de cremă” | infoINSiDER.ro

 2. Pingback: SHOPPING ONLINE: „10 secunde. Exact atât a funcționat. Lucrurile ieftine sunt mai proaste decât te aștepți” | infoINSiDER.ro

 3. Zoe

  Eu il am de 3 luni, acum iarna trebuie sa deschid usa sa se duca caldura pe scara ca nu pot sta in apartament, sunt 29 de grade si functioneaza de 30 de minute… Consumul e foarte mic, aproape de zero, uneori chiar sub zero…

  Apreciază

  29 ianuarie 2018 la 12:14

 4. catalin

  chiar asa aiurea sa fie ma

  Apreciază

  6 ianuarie 2018 la 18:51

 5. Lora

  Reclama mincinoasa!
  Nu încălzește nici cât un uscător de păr.
  L am trimis înapoi.
  De ce nu este sesizată Protectia Consumatorilor pt așa o bătaie de joc?

  Apreciază

  14 noiembrie 2017 la 10:19

 6. Adrian

  Revin cu precizarea ca am cumparat inca unul pentru garaj 4mx3m=12m patrati de 2m inaltime izolat termic dar cu usa de tabla neizolata .Face fara probleme 24 de grade la temperatura exterioara de -10 grade. E adevarat ca merge blana 24 din 24 deci consum de 8kw pe zi nu e putin dar nici exagerat.Sper sa fie si fiabil sa mearga si la iarna viitoare.

  Apreciază

  29 septembrie 2017 la 22:36

  • flytomefly

   cum ai reusit sa obtii in septembrie o temperatura de -10 grade ?

   Apreciază

   18 octombrie 2017 la 15:14

  • Lora

   Nu este adevărat!

   Apreciază

   14 noiembrie 2017 la 10:21

 7. Adrian

  Folosesc acest aparat si am o parere f. buna referitor la fiabilitatea lui.Face caldura de 370w 24 h din 24 si merge non stop 3 luni .Cei care fac publicitate negativa uita un lucru esential, puterea lui este de 370 de w.Daca il lasi in debara cu usi neetanse si in casa sint 10 grade nu vei simti nici un rezultat .Dar daca il folosesti in spatiu inchis de 4m patrati izolat termic {eu il folosesc in subsol 2×2 m}temperatura ajunge usor la 24 de grade in 10 minute.Nu trebuie sa ne imaginam ca poate incalzi o sufragerie de bloc de 20 m patrati dar daca stam linga el la 1 m te simti excelent daca in camera sint 16 grade.Nu este un produs FAKE este doar o solutie ieftina de compromis care functioneaza f.bine iarna.

  Apreciază

  5 septembrie 2017 la 22:14

 8. simona

  Sunt lucruri pt.est si lucruri pt.vest. Reclama este pt.produsele din strainatate. Ele au alta calitate fata de ceea ce se comercializeaza la noi. La noi, aceleasi produse sunt de calitate inferioara. Dar pretul este la fel. E o mare teapa.

  Apreciază

  7 aprilie 2017 la 16:06

 9. Iulian

  Aceste produse fake sint la fel ca si economizoarele de current sau de combustibil pentru auto sau de alungat insectele. Sint facute cu un singur scop: Sale cumperi. Iar cei batrini sint targetul intrucit televizorul le calauzeste viata, oportunitatea cumparaturilor si ce sa manince. Se pot cumara produse normale destinate incalzirii de la magazine fara reclama TV. Protectia consumatorilor e Solutia in acest caz..

  Apreciază

  22 februarie 2017 la 06:59

COMENTEZI?

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s