PRIMUL FLUX DE ŞTIRI TRIMISE DE CITITORI

SECTOR 3: „Plătesc impozit şi pe terenul blocului şi pe aerul pe care îl respir şi aşa destul de poluat şi îmi arunci astfel de răspuns ca la prost?!”


copac-prabust-peste-masina-sector-3-4INSIDER: „Loc de parcare resedinţă plătit, eşti obligat să îţi parchezi maşina acolo! Un vânt mai puternic, ţi-a distrus maşina! Am tot sunat din iulie, că e problemă în grădina blocului, au venit câteva echipe, s-au uitat şi au plecat. Motivul: „Nu avem autorizaţie”, durează, aprobări bla, bla! Între timp s-a desprins o creangă, au venit şi ce credeţi? Au aruncat-o înapoi în grădina blocului, nici măcar nu au luat-o! Indiferent ce aş fi făcut sau voi face, nimeni nu îmi va despagubi acest prejudiciu creat de… natură, de Dumnezeu!

copac-prabust-peste-masina-sector-3-2 copac-prabust-peste-masina-sector-3-6Chiar în dimineaţa zilei cu pricina am sunat că s-a desprins o creangă din plopul respectiv şi a căzut în parcare, reclamând că a mai rămas un „bitulpinar” care depăşea binişor etajul 4 al blocului, şi că ar exista pericolul să cadă pe bloc sau să facă victime. Însă, la fel, au venit, au aruncat bucata de copac înapoi peste gard în gradina blocului! Am făcut demersuri către dl. primar depunând cerere pentru a mă despăgubi, respectiv a-mi achita costurile devizului ataşat între alte acte înaintate Primariei Sector 3, autorizaţie parcare, plata la zi, inclusiv de la INMH o avertizare de Cod galben de furtună… însă, ce credeţi? Mi-a răspuns primăria că este în sarcina Primariei Capitalei!!! Şi că nu îmi poate acoperi prejudiciul creat de copacii ADP Primăria Sector 3!

copac-prabust-peste-masina-sector-3-3 copac-prabust-peste-masina-sector-3-1Dragi concitadini, îmi vine lehamite când văd atâta ipocrizie. Mori cu zile şi cu votul dat! Rămâi fără căţel, purcel în coteţ, îţi omoară sufletul etc. Nu vreau să aduc în această discuţie faptul de victime umane ce puteau fi cu ocazia căderii copacului! O armată de ingineri, specialişti şi care mai de care deştept are ADP-ul şi îmi ceri mie ca cetăţean al sectorului să evaluez şi să anticipez pericolele la care suntem expusi? Plătesc impozit şi pe terenul blocului şi pe aerul pe care îl respir şi aşa destul de poluat şi îmi arunci astfel de răspuns ca la prost?! Nu îmi place să îmi spăl rufele aici, însă este inadmisibil aşa ceva, să fiu „flituit”, să rămân şi cu paguba şi fără maşină, fără a putea duce copii la şcoala, părinţii bolnavi la medic şi câte şi mai câte îmi deservea maşina! Puneţi-vă în situatia mea, domule Primar? Totul e amuzant, când se întâmplă altora!” (SURSA)

ARHIVĂ: BD. POPICELOR: Bucureşti. Viteza vântului 28 km/h. Copacii se rup din rădăcină. Coafura nu mai rezistă!

COMENTEZI?

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s