PRIMUL FLUX DE ŞTIRI TRIMISE DE CITITORI

STEAGUL LUI IANCU: De la Ţebea la Aeroportul „Henri Coandă” via Carrefour Băneasa!


drapelul-lui-avram-iancu-la-otopeniPUYA: „M-am bucurat să văd steagul lui Avram Iancu în aeroport… bună idee… aşa ca să nu uitam de unde am plecat când plecăm prin ţările astea „civilizate”.” (SURSA)

drapelul-lui-avram-iancu-scso-la-licitatie-vadim-thiessdrapelul-lui-avram-iancu-la-otopeni-2Drapelul are forma patrata, este confectionat, in principal, din piele si are cusuta o icoana brodata pe margini cu fir de argint, care reprezinta, pe una dintre fete, momentul Pogorarii Duhului Sfant, iar, pe cealalta, Inaltarea. Pe marginea drapelului sunt cusute culorile tricolorului romanesc. Pana pe 4 decembrie, pasagerii vor putea admira acest drapel expus in noul Terminal Plecari al Aeroportului „Henri Coanda”. Evenimentul face parte dintr-un turneu de promovare a drapelului, care este expus în mai multe locații din țară în acest an. (SURSA) ALTE FOTO

drapelul-lui-avram-iancu-la-carrefourDrapelul lui Avram Iancu a ajuns sa fie expus intr-un SUPERMARKET din Bucuresti (SURSA) Drapelul lui Avram Iancu, cumpărat la licitaţie,cu 105.000 de euro, de omul de afaceri Adrian Thiess. Drapel de luptă al unei legiuni a lui Avram Iancu, pictat pe piele, este considerat o raritate absolută, fiind datat jumătatea secolului al XIX-lea. Acesta a fost scos din nou la vânzare, miercuri seara, la Bucureşti, la casa de licitaţii Artmark, evenimentul având loc la peste doi ani de la conflictul dintre fostul lider al PRM Corneliu Vadim Tudor, decedat în 2015, şi Gheorghe Funar, care şi-au disputat acest steag. (SURSA)

COMENTEZI?

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s