PRIMUL FLUX DE ŞTIRI TRIMISE DE CITITORI

SECTOR 3: Parcul Emil Gârleanu, pus sub lacăt. Există cineva care ne poate ajuta în mod concret?


parcul-emil-garleanu-13-11-2016INSIDER: „Așa arată locul de joacă unde Ane a crescut. Te simți neputincios ca părinte când se uită la tine și întreabă DE CE. Știe că de ani de zile ni se promite că nu se va întâmpla să se desființeze parcul. De pe vremea lui Oprescu care atunci când a venit la miting, unde au ieșit și copiii, ne-a spus că a dat autorizație pentru că la primărie apărea ca teren viran, dar ne promite că va rămîne loc de joacă. A intrat în pușcărie între timp. Au luat din teren și au făcut o biserică. Bun. S-a trecut și peste asta. Vine Negoiță care zice că este de partea locuitorilor. Că Oprescu e de vină. Conform sistemului din această țară, ne lasă să credem că se va schimba ceva, mai trece o perioadă si iata, se pun lacăte, se ridică garduri. Nu știm ce să facem. Autorizația de construire este dată de Primăria Sectorului 3. Că doar este cu noi. Mie îmi vine să plâng când mă uit la locul unde a crescut, îmi vine să urlu când o văd pe Ane cât este de afectată. Nu poți face nimic pentru copilul tău.

A existat o asociație Ecocivica care s-a ocupat să nu se distrugă parcul, propietarul spune că nu ar distruge parcul dacă ar exista alternativă,dacă ar fi despăgubit… Nu știu, eu nu aș putea să dorm. Nu știu dacă cei care au ridicat gardul și au pus lacăte au copii acasă. Mi-e silă!!! Am întrebat dacă ar interesa pe cineva subiectul. Televiziune, presă, organizația Salvați Bucureștiul… chiar nu se poate face NIMIC??? Nicolae a filmat pe data de 13.11. Așa arată acum. Există cineva care ne poate ajuta în mod concret?” (SURSA)

One response

  1. Petra

    Primăria sector 3 a renunțat la contestația împotriva celui care face gard acolo dl Patac Radu! De ce oare? http://portal.just.ro/3/SitePages/Dosar.aspx?id_dosar=300000000510885&id_inst=3

    Apreciază

    20 noiembrie 2016 la 16:08

COMENTEZI?

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s