PRIMUL FLUX DE ŞTIRI TRIMISE DE CITITORI

VÂLCEA: „Patrulele de poliţie responsabile ar trebui cercetate pentru complicitate!”


INSIDER: „Intrăm în județul Vâlcea dinspre Sibiu. Țeparii la umbră, sub pod. Suntem în sens invers la intrare în județul Sibiu dinspre Vâlcea. Țeparii din sensul celălalt pleacă agale. Ups, mai sunt unii. Lucrează în echipă. Altă zi: -Bye-bye, ești bine? Ce om cumsecade, ne salută din mers. După câteva zile. Nenea n-ai găsit încă motorină gratis? – Bye-bye, ești bine? Pare reluarea unei faze anterioare, dar vă garantez că-i o filmare din altă zi! Astăzi au zi liberă. Oare? Asta-i zona unde a dat „Iuda” de ei în ei, în clipul „Fii băiat de omenie”. În dreapta este o stație Peco. Am crezut că azi au o zi liberă, dar și-au schimbat locația. Au agățat deja un chilipirgiu.”

CONCLUZIA: Există cerșetori de motorină de meserie la drumul mare care semnează condica în fiecare zi, conștiincios. Partea proastă este faptul că este posibil ca vreun brebenel să facă pe bune „pana prostului” și să nu mai oprească nimeni, considerându-l „țepar de serviciu”.

ARHIVĂ: ESCROACE: „Auzind prin ce trece, scot banii necesari, sperând că am făcut o faptă bună…” *** ESCROCI: „I-am dat 100 de lei şi ne rugam să aibă dreptate şi să nu fie ţeapă. Am apucat să-i facem poză!” *** ESCROCHERIE: Hoţii nu au linişte nici de Sărbători. Cum se vinde la telefon o nouă vrăjeală? *** ATENŢIE: Ultima escrocherie trimisă prin SMS!

COMENTEZI?

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s