PRIMUL FLUX DE ŞTIRI TRIMISE DE CITITORI

PESTE MORMINTE: Oprescu promitea Grădinile Semiramidei. PriMărie, nu FIREA cu porumbeii!


Ciulama de Porumbel la UniversitateINSIDER: „În anii de şantier din Piaţa Universităţii, printre nori de praf, în zilele toride, pietonii visau cu ochii deschişi la Grădinile Semiramidei promise, o oază de verdeaţă, ori măcar vreun copac stufos.

Schelet Universitate IMG_4637O dată încheiat proiectul „megalitic” al parcării subterane, ce a dezgropat şi apoi îngropat definitiv sub beton nişte vestigii istorice, nu a fost amenajat nici un petec de iarbă ori vreun fir de păpădie. Cum domnul Primar General al Capitalei era orice numai columbofil nu, este lesne de înţeles că de aia nici porumbei ca-n San Marco nu pot fi în Piaţa Universităţii. Chiar dimpotrivă, şi cei rătăciţi în zonă devin victime colaterale ale sistemului de ventilaţie al parcării subterane minune.”

ARHIVĂ: UITARE: Parcarea „Peste morminte”. Situl arheologic de la Universitate, îngropat pe veci de buldozere! *** HANUL GABROVENI: „Doar porumbei sau paraşutişti să nu fiţi, pentru că vă aşteaptă nişte ţepi la ferestre!”

4 responses

  1. Pingback: BUCUREȘTI MULTISTRAT: Săpăturile arheologice din curtea interioară a Universității au scos la lumină bucăți de istorie, Academia înființată de A.I.Cuza (1864) și Academia Domnească „Sf. Sava” fondată de C.Brâncoveanu (1694). Ce

  2. Pingback: BUCUREȘTI MULTISTRAT: Săpăturile arheologice din curtea interioară a Universității au scos la lumină cioburi de istorie, Academia înființată de A.I.Cuza (1864) și Academia Domnească „Sf. Sava” fondată de C.Brâncoveanu (1694). Ce

  3. Pingback: TURBULENȚE CAP/ NET: Porumbeii păcii atacă antenele 5G? | infoINSiDER.ro

  4. Pingback: AUCHAN: Sacrificăm porumbei de dragul Valentine’s Day? | infoINSiDER.ro

COMENTEZI?

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s