PRIMUL FLUX DE ŞTIRI TRIMISE DE CITITORI

MUŞCAT-OTTONEL: Muşcate cu miros de vin sau vin cu parfum de muşcate? …Pe care le-am băut!


Chef Calcan WP_20151023_001 WP_20151027_015 WP_20151023_004 WP_20151015_001 WP_20151023_005 WP_20151015_005INSIDER: „Specialitatea casei la restaurantul Le Chef Calcan de pe Bd. Regina Maria nr. 23 pare a fi calcanu’ de Marea Neagră asortat cu vinul zglobiu cu parfum floral producţie proprie crescut în ghiveci cu muşcate, direct sub ochii clientului, urmat probabil de o pufăială de trabuc cubanez… Nothing compares to Havana!”

ARHIVĂ: IGNAT ECO: „La cât de scumpă e viaţa în România, trebuie să învăţăm să mâncăm şi iarbă, nu doar flori!”

One response

  1. Pingback: MUŞCAT-OTTONEL: Muşcate cu miros de vin sau vin cu parfum de muşcate? …Pe care le-am băut! | iulia specials operations

COMENTEZI?

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s