PRIMUL FLUX DE ŞTIRI TRIMISE DE CITITORI

LAPTE GRO$: Cine autorizează construirea de blocuri în spaţiile de joacă ale copiilor?


Bd Timisoara 35AINSIDER: „Pe B-dul Timişoara nr. 35A, sectorul 6, Bucureşti, într-unul din puţinele părculeţe, în spatiul de joacă al copiilor „creşte” un bloc de locuinţe!!! Niste şmecheri au luat 75% din spaţiul de joacă amenajat şi s-au pus pe construit. Nu i-a interesat faptul că spaţiul respectiv este într-un parc, în locul de joacă al copiilor, faptul că cei în cauză „fura” soarele locatarilor din blocul învecinat, iar PUZ-ul… ce să mai conteze?

Bd Timisoara 35A_2 Bd Timisoara 35A_3În plus, afişajul obligatoriu cu obiectivul, constructorul, autorizaţia, beneficiarul, nr. de nivele, etc., este ascuns într-un colţ – de ce oare??? – în spatele unei plase verzi amplasată de constructor, practic este invizibil. Cum a aprobat oare Primaria construcţia acestui bloc? Cum s-a emis Autorizaţia de construire? În Planul Urbanistic este prevazută construirea de blocuri noi în spaţiile de joacă ale copiilor şi aşa foarte puţine? Câtă şpagă au luat angajaţii Primăriei?”

2 responses

 1. Pingback: LAPTE GRO$: Cine autorizează construirea de blocuri în spaţiile de joacă ale copiilor? | iulia specials operations

 2. TU faci curat in gradina si NOI iti varuim pomii GRATIS la blocuri,
  http://www.curatenieblocuri.freeweb.ro si http://www.firmacuratenieblocuri.freeweb.ro vine cu o nouă idee menită să schimbe imaginea multora dintre blocurile din Bucuresti, De data aceasta este vorba despre varuit pomii GRATIS in gradina aferenta fiecarui bloc sau asociatie de proprietari din Bucuresti, sub conditia ca fiecare bloc si asociatie de proprietari sa isi faca singuri curatenie in toata gradina aferenta blocului, http://www.curatenieblocuri.freeweb.ro si http://www.firmacuratenieblocuri.freeweb.ro am iniţiat acesta campanie prin care va ajuta gratis cetăţenii blocurilor angrenate în acţiune cu vopsea lavabila, var si unelte pentru varuit pomii in perioada 1 Martie 2016 – 30 Aprilie 2016 , singura condiţie fiind ca aceştia să se angajeze că îşi vor face curatenie in gradina singuri la blocuri. Înscrierile încep pe data de 1 Ianuarie 2016 si se termina la data de 10 Februarie 2016. “Luna Curăţeniei in gradina la blocuri”, fapt pentru care ne-am gândit la o nouă idee menită să ajute la schimbarea imaginii învechite a multora dintre blocurile oraşului Bucuresti – oraş verde, oraş curat”. “Pentru că vrem ca oraşul să arate cât mai frumos, am decis să organizăm un nou concurs care să aibă în vedere schimbarea imaginii blocurile din Bucuresti. Astfel, fiecare asociaţie de proprietari cu blocuri este invitată să se înscrie la acest concurs. Trebuie să precizez că toate blocurile inscrise in aceasta campanie vor primi gratuit din partea noastră varuit pomii GRATIS, singura condiţie pe care blocurile va trebui să o îndeplinească fiind angajamentul că se vor descurca singuri să îşi faca curat in toata gradina aferenta asociatiei de proprietari. Startul înscrierilor în acest concurs va fi dat pe 1 Ianuarie 2016, urmând a se încheia pe 10 Februarie 2016. „Bucuresti – oraş verde, oraş curat” şi „Bucuresti si blocul tau în haină nouă”.
  Inscrierea se poate face numai la adresa de web astfel :
  http://www.curatenieblocuri.freeweb.ro/forum sau la
  http://www.firmacuratenieblocuri.freeweb.ro sectiunea forum
  NU uitati sa scrieti urmatoarele date :
  – Numele asociatiei de proprietari,
  – Adresa asociatiei de proprietari,
  – Codul fiscal al blocului,
  – Suprafata gradina a blocului,
  – Nume si prenume presedinte si/sau administrator,
  – Date contact ( telefon, e-mail ),
  – Nr. scari bloc,
  – Nr. apartamente bloc ( total apartamente ),
  Nota : obligatoriu sa scriem toate datele solicitate, altfel nu se va accepta participarea la campanie,

  Apreciază

  6 decembrie 2015 la 22:05

COMENTEZI?

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s