PRIMUL FLUX DE ŞTIRI TRIMISE DE CITITORI

DELES: Teren de golf între liniile de tramvai, ultima revelaţie urbanistică a primarului Robert Negoiţă!


poza 2INSIDER: „După ce a lipit pietricele din jurul copacilor de pe marginea străzii până i-a sufocat, iar apoi a betonat şi înţărcuit tot ce era verde şi mişca printre blocuri, mai nou, primarul sectorului 3, Robert Negoiţă, a inventat terenul de golf între liniile de tramvai de pe strada Liviu Rebreanu.

poza 4 poza 4 poza 1poza 1 poza 3 poza 2În traducere electorală, are grijă ca nu cumva vatmanii şi călătorii să se plictisească în caz de ambuteiaje. Să sperăm că domnii de la tuns gazonul dintre şine vor lucra numai în tura a treia că, altfel, tramvaiele vor circula mai mereu cu viteza melcului, iar cei nevoiţi să folosească tramvaiul vor fi cei mai sportivi, oxigenaţi şi nestresaţi călători RATB, marind astfel procentul de români fericiţi în statisticile UE. Good job!”

ARHIVĂ: ANTIFURT: Decoruri stradale lipite cu super-glue?! Acceptăm intoxicarea, dar să ştim şi noi! *** PIMP: Flacăra violet fie cu bucureştenii din sectorul 3!

4 responses

  1. Pingback: TRAMVAI 41: Codrul Vlăsiei se întoarce cu mocheta verde în Crângași! | infoINSiDER.ro

  2. Pingback: PĂREREA CĂLĂTORILOR: 250 de autobuze ecologice noi până în anul… 2100! | infoINSiDER.ro

  3. ValentinaZamfir

    Uite ca am citit un text prea interesant prezentat intr-un mod dificil de aflat in netul din Romania. Acum, dupa ce am gasit acest articol, vreau sa va comunic ca in acest weekend trecem la ora de iarna, o stiati deja. Daca tot se trece ora, atunci reglati-va ceasul dupa ora exacta pentru a nu intarzia sa ajungeti la timp unde trebuie sa ajunget. Multumesc!

    Apreciază

    21 octombrie 2015 la 23:40

  4. Pingback: DELES: Teren de golf între liniile de tramvai, ultima revelaţie urbanistică a primarului Robert Negoiţă! | iulia specials operations

COMENTEZI?