PRIMUL FLUX DE ŞTIRI TRIMISE DE CITITORI

STROEŞTI: „Este inadmisibil ca noi, plătitori de taxe şi impozite, să fim consideraţi cetăţeni de rangul doi!”


Imagine0062INSIDER: “În localitatea Stroeşti din judeţul Vâlcea suntem trei familii care suntem complet izolate de restul localităţii. Am făcut foarte multe demersuri către autorităţile publice, însă problemele au rămas, iar autorităţile nu fac nimic. Este vorba de drumul care face legatura între Satul Dianu şi Satul Obroceşti.

Am ajuns să ne aducem în spate toate bunurile necesare traiului zilnic, drumul fiind impracticabil, iar în caz de probleme medicale nicio ambulanţă nu poate ajunge până la noi. Mai mult decât atât, toate terenurile care sunt deservite de acest drum rămân nemuncite. A fost reparat superficial de către autorităţile locale, însa fără niciun studiu de fezabilitate, iar lucrarea a fost făcută de mântuială, drumul stricându-se din nou, astfel că foarte multe fonduri au fost risipite.

Stroesti - drumul dintre Satul Dianu si Satul Obrocesti Imagine0063Autorităţile locale ştiu de aceasta situaţie, dar nu mişcă niciun deget motivând că nu sunt fonduri. Am facut diferite memorii atât la Guvernul României, cât şi la Prefectura Vâlcea. Mi s-a răspuns în primă instanţă că drumul este practicabil şi se poate circula, iar mai apoi, după încă câteva memorii, mi s-a răspuns că nu sunt fonduri. Este inadmisibil ca noi, cetăţeni ai comunei Stroeşti, plătitori de taxe şi impozite, în cote proporţional-egale cu fiecare locuitor, să fim consideraţi cetăţeni de rangul doi, neputând să beneficiem de un minim de condiţii de care se bucură şi restul cetăţenilor acestei comune. Nu cerem nimic mai mult decât să avem drepturi egale cu restul cetăţenilor din comună, căci de obligaţii ne achităm necondiţionat, ba mai mult am participat de fiecare dată la solicitările autorităţilor locale făcute în spiritul civic de a încerca să reparăm drumul respectiv.”

ARHIVĂ: STROEŞTI: “Cu ce bani a făcut primarul Tudor Velcu două vile mari la Copăcelu şi o cabană la Rânca?!”

COMENTEZI?

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s