PRIMUL FLUX DE ŞTIRI TRIMISE DE CITITORI

EŞALONUL DOI: Din 1987, cine trage în noi?


Protest Izvor Medicinisti_42WIKIPEDIA: „Revolta de la Brașov din anul 1987 a fost o acțiune de protest împotriva politicilor economice și sociale impuse în RS România de dictatorul comunist Nicolae Ceaușescu. Semințele revoluției române din 1989 au fost plantate încă spre sfârșitul anului 1986, pe măsură ce muncitorii români au început să se mobilizeze împotriva politicilor economice ale liderului comunist Nicolae Ceaușescu. Conflicte de muncă spontane, dar limitate ca intensitate, au avut loc în centre industriale majore precum Cluj-Napoca (noiembrie 1986) și platforma Nicolina din Iași (februarie 1987), culminând printr-o grevă masivă în Brașov.” DETALII

Protest Izvor Medicinisti_4 Protest Izvor Medicinisti_5 Protest Izvor Medicinisti_2*** Ordonanţă de urgenţă nr. 11/2014 privind adoptarea unor măsuri de reorganizare la nivelul administraţiei publice centrale şi pentru modificarea şi completarea unor acte normative. *** Ordonanţa de urgenţă nr. 95/2014 pentru modificarea şi completarea Legii recunoştinţei faţă de eroii-martiri şi luptătorii care au contribuit la victoria Revoluţiei române din decembrie 1989, precum şi faţă de persoanele care şi-au jertfit viaţa sau au avut de suferit în urma revoltei muncitoreşti anticomuniste de la Braşov din noiembrie 1987 nr. 341/2004. *** Ordonanţa nr. 1/2015 pentru modificarea şi completarea Legii recunoştinţei pentru victoria Revoluţiei Române din Decembrie 1989 şi pentru revolta muncitorească anticomunistă de la Braşov din noiembrie 1987 nr. 341/2004.

One response

 1. Cristian Ioan

  Avem un mic paradox aici: indiferent daca a fost revolutie sau lovitura de Stat, daca a fost initiata de „agenturilie” sau nu, daca am facaut bine sau nu ca l-am executat pe Pingelica chiar de Craciun, dupa un simulacru de proces, CUI i-a folosit asta?
  Muncitorilor de la Brasov?
  Da, nu mai este regim totalitar, iar nivelul de trai general ESTE mai bun acum decat in 1987, sau 89.
  Dar CINE o duce acum nu acceptabil, ci foarte bine?
  Tocmai cei ce sunt la Putere, cei ce dau aceste ordonante!!!

  Apreciază

  13 martie 2015 la 10:37

COMENTEZI?

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s