PRIMUL FLUX DE ŞTIRI TRIMISE DE CITITORI

FLU: „Cei care mâncaţi pâine de la Lazopan, gândiţi-vă bine dacă mai cumpăraţi pâine de la un magazin care îşi face aprovizionarea cu o maşină infectă!”


B850FLU 3 INSIDER: „Aprovizionarea cu pâine în România secolului XXI. Chiar în Capitală. Cei care mâncaţi pâine de la Lazopan sau avaţi cunoştinţe în zona intersecţiei bd. Şincai cu bd. Cantemir şi Tineretului, mai exact chiar în dreptul gurii de metrou Tineretului, luaţi aminte şi gândiţi-vă bine dacă mai cumpăraţi pâine de la un magazin care îşi face aprovizio- narea cu o maşină infectă, cu număr predestinat (B850FLU). Este inacceptabil aşa ceva.

B850FLU 1 B850FLU 2 Dacă vrea cineva să sesizeze presa, autorităţile îi pun la dispoziţie cu titlu gratuit imaginile originale. Din păcate, o chestie serioasă ca asta nu primeşte nici like-uri, nici share-uri câte primesc anunţurile false, melodramatice, cu copii pierduţi (care nu există), cu pisicuţi sub capotă etc. P.S: Maşina nu avea numere pe faţă, iar şoferul a aşteptat să plec eu, înainte să iasă din magazin cu navetele goale.” SURSA

COMENTEZI?

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s