PRIMUL FLUX DE ŞTIRI TRIMISE DE CITITORI

ORA RELATIV EXACTĂ: Ori e Rolex şi merge „limbă-n limbă cu iPhone-ul”, ori îşi cam dau cu firma în cap!?


WP_20150129_031 WP_20150129_009 WP_20150129_039 WP_20150129_035INSIDER: „Pe Calea Victoriei, nr. 68-70, găsiţi magazinul singurului importator de Rolex din România. Ceasuri Rolex!

Deasupra intrării este un ceas mare, aurit, luminat, dar cam stricat, pe care nu l-am văzut niciodată funcţionând corect. Ca să nu mai inducă în eroare trecătorii, ar fi bine dacă l-ar da jos şi ar desena unul cu creta, sau ar putea să cumpere unul nou de la importatorii de Ronex, Romex, Rolecs care măcar mimează ora exactă. …Păi, ori e Rolex şi merge „limbă-n limbă cu iPhone-ul”, ori îşi cam dau cu firma în cap!?” DETALII

UPDATE 03.02: Rolex-ul stradal a fost demontat, probabil pentru reparaţii. Mulţumim!

WP_20150129_021Rolex dat josDREPT LA REPLICĂ – CHRONOLINK: „Stimati domni, Stirea publicata de catre dumneavoastra este eronata si neverificata. Am fi apreciat daca inainte de publicare ne-ati fi contactat si ne-ati fi spus despre intentia de a publica o stire referitoare la ceasul de perete Rolex. Acesta este un ceas mecanic, ce functioneaza conectat la un sistem electric. Intr-adevar, de doua zile am intampinat o problema la panoul electric, problema ce va fi remediata cat de curand posibil. Deci, nici faptul ca acest ceas nu a functionat niciodata corect, nu este real. Ca orice obiect ce functioneaza pe baza unui sistem, se poate strica sau poate intampina erori din cand in cand. Chiar si o masina, de exemplu, indiferent ca este Maseratti sau Aston Martin, se mai strica din cand in cand, nu? As avea marea rugaminte de a scoate aceasta „stire” din fluxul dumneavoastra online, intrucat nu este reala, documentata si nici bazata pe fundamente solide. Va multumesc anticipat pentru intelegere si asentiment. Va raman la dispozitie pentru orice informatii ati avea nevoie, oricand. Toate cele bune, Alexandra Andreea Tenescu, Director of Communication, CHRONOLINK – Importator Exclusiv ROLEX”

2 responses

  1. Pingback: BRAȘOV: Chronos și Kairos călare pe mașina timpului | infoINSiDER.ro

  2. Petra

    În România nici ceasurile elvețiene nu funcționeaza …:-)

    Apreciază

    29 ianuarie 2015 la 13:45

COMENTEZI?

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s