PRIMUL FLUX DE ŞTIRI TRIMISE DE CITITORI

APEL DISPERAT: A 10-a zi de greva foamei la Bucureşti şi a 2-a zi la Braşov!


Eugen Cincu Greva Foamei„Stimate Doamne şi Domni ziarişti, aş dori să vă aduc la cunoştinţă o situaţie disperată de la Braşov, o fabrică, o investiţie de 20 de milioane de euro, cu activitartea blocată de 8 luni de angajaţii Ministerului Mediului. Eu sunt în greva a foamei de 10 zile, grevă neluată în seamă de autorităţi. Interesele ţin de proprietarii gropilor de gunoi, SIE şi DIE, şi a celor care doresc importul unei tehnologii poluante şi periculoase, cea a incineratoarelor din Austria şi Germania, tehnologii depăşite şi care nu mai sunt folosite pentru noi investiţii de 10 ani. Toţi cei 25 de angajaţi ai fabricii urmează să îşi piardă locurile de muncă la sfârşitul anului, patronul ne mai reuşind să susţină cu fonduri externe salariile, paza etc. DETALII

Dacă doriţi subiecte actuale, privind devalizări de multe miliarde de euro, organizate şi conduse de oameni politici actuali, vă stau la dispoziţie cu mărturii şi documente, rapoarte ale Curţii de Conturi, procese blocate, oameni bagaţi 3 ani în puşcărie fără hotărâre judecatorească etc.

EUGEN-ANTON CINCU – Secretar General al Confederaţiei Naţionale a Sindicatelor Libere din Cooperaţie – România (CNSLC-R). Mă puteţi contacta la numărul – 0722.659.396.”

Un răspuns

  1. Pingback: STONEHEDGE DE BUCUREȘTI: „Să ne înfrățim între popoare că doar nu suntem animale!” | infoINSiDER.ro

COMENTEZI?

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s