PRIMUL FLUX DE ŞTIRI TRIMISE DE CITITORI

SAVANTUL DE LA KFC: „O bucată de carne bună prăjită în aceeaşi tigaie cu una stricată, o va transforma pe aceasta din urmă într-una bună!”


KFC - Pui cu miros de hoitINSIDER: „Deşi mănânc foarte rar produse fast food, am intrat totuşi, ieri, la restaurantul KFC din Piaţa Romană. Am comandat 2 bucaţi de pui, o salată de varză şi un meniu Twister. Toate bune şi frumoase până am ajuns la a doua bucată de pui (prima a fost ok). Cum am muşcat din ea, m-a izbit un puternic miros de hoit, iar aspectul din interior, după cum se vede şi în imagine, era mai mult decât sugestiv. Am şi filmat, dar se pare că nu am putut uploada acel filmuleţ pe această pagină. Mi s-a spus că nu am voie să filmez şi m-am conformat. Dar după ce am oprit camera, deşi Dl. Adi a fost izbit realmente de mirosul puternic emanat de puiul KFC, m-a întrebat dacă celalată bucată de pui a fost bună. Când i-am confirmat, a spus: – Vedeţi, înseamnă că sunt bune, nu are cum să fie stricată! Prin extrapolare, după afirmaţia acestui „savant” de la KFC, înseamnă că o bucată de carne bună prăjită în aceeaşi tigaie cu una stricată, o va transforma pe aceasta din urmă într-una bună. Sau, cine ştie, insinua că am venit cu copanul de pui stricat de acasă.

Mă rog, l-am întrebat unde trebuie să reclam, sau cu ce superior de-al lui să discutăm această problemă şi mi-a spus că el este şeful şi că pot să reclam unde vreau eu, treaba mea. Noroc că am văzut numărul de telefon afişat pe perete. Am sunat la Poliţia Sanitar Veterinară, pe nr. Verde. Mi-a răspuns un domn şi mi-a spus că pot veni la ei să depun o reclamaţie. În clipa în care i-am spus că aduc şi bucata de pui stricată, mi-a zis că se rezolvă mai simplu şi mi-a „înregistrat” reclamaţia telefonic, împreună cu datele mele de contact. Probabil, prietenia dintre KFC şi autorităţile competente este deja o istorie veche şi nu se iau în seama mizilicurile de acest gen. Sunt foarte curios cum se va soluţiona această situaţie. Până atunci le doresc clienţilor KFC, poftă bună în continuare!” SURSA

COMENTEZI?

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s