PRIMUL FLUX DE ŞTIRI TRIMISE DE CITITORI

OALE SPARTE: Hingherii auto calcă grav în străchini. „Tare aş vrea să ajungă poza asta şi la proprietar!”


B-41-UKJABUZURI RIDICĂRI AUTO – SECTOR 1. INSIDER: „Şoferul care şi-a găsit Focus-ul cu nr. de înmatriculare B-41-UKJ are aici poza cu făptaşul zgârieturii de pe maşină. Poza a fost facută pe str. Frumoasă. Daţi un share, vă rog, căci tare aş vrea să ajungă poza asta şi la proprietar!” SURSA

2 responses

 1. Ion Ionescu

  Inginerul Sef Mentenata al Rafinariei OMV Petrom-Petrobrazi, Neculai Cuciurean si-a dat demisia ca urmare a prestarii unor acte de coruptie si luare de mita. Motivul pentru care conducerea OMV (intr-o atmosfera de confidentialitate si secretomanie maxima) i-a cerut in aceste zile prezentarea demisiei a fost faptul ca in vara acestui an seful mentenantei si-a organizat „nunta de argint”. Petrecerea a fost organizata la restaurantul unui hotel de lux din Bucuresti numai ca la ea au participat si numerosi contractori prestatori de servicii pentru OMV. Nunta a fost organizata respectand toate traditiile, inclusiv pe cea a DARULUI in bani. In aceste momente numerosi participanti sunt sunati de anumite persoane pentru a fi chestionati in legatura cu modul in care au participat: obligati sau de placere. Se pare ca lista cu participantii a ajuns la OMV Vienna. Toata actiunea se desfasoara „cu usile inchise” datorita implicatiilor grave. Pana la urma este vorba de luare si dare de mita, inginerul sef fiind recunoscut ca a avut de-a ungul timpului o prestatie dubioasa in ceea ce priveste relatiile cu firmele colaboratoare.

  Apreciază

  6 noiembrie 2014 la 10:25

  • Dorina

   Domnului Ion Ionescu
   Ce este mai grav este faptul ca nu se i-a nicio masura Degeaba ne otravim sufletele
   Eu efectiv nu cred ca se mai poate face ceva poate in strada dar si acolo vin tot ei si care fara urma de rusine striga „jos coruptia”
   Dorina

   Apreciază

   7 noiembrie 2014 la 05:24

COMENTEZI?

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s