PRIMUL FLUX DE ŞTIRI TRIMISE DE CITITORI

EROU SAU TERORIST: Robert Turcescu detonează bomba cu rahat în autobuzul cu politicieni şi jurnalişti!


robert-turcescu„Da, am fost lt.-colonel sub acoperire. Public mai jos câteva dintre statele de plată, cu sumele de bani pe care le-am primit. Am ales să nu-l trădez pe bunul Dumnezeu şi să fac această mărturisire publica. Refuz să fiu Iuda în faţa lui Christos, chiar dacă astăzi, celor ce vor citi şi vor vedea acest text poate ca nu le va fi foarte clar ce se întâmplă. Rugaţi-vă pentru mine şi cu mine să fim iertaţi şi izbăviţi. Sunt pregătit sa îndur oprobiul public, îl merit, dar sper sa avem parte de legi si de judecători drepti. Cu Dumnezeu înainte şi va fi bine! Vă cer iertare tuturor”, a scris Robert Turcescu pe blogul personal.

Turcescu in EsquireINSIDER: „Niciodată, publicul nu va şti cât rău sau cât bine face în realitate un ofiţer de informaţii acoperit. Dacă interesul ţării o cere, totul este permis. Dar lucrurile se complică atunci când unii îşi scapă degetele în miere şi încep să lucreze la două capete. Adică, fac trecerea de la binele ţării la binele personal – bani, putere, faimă etc. – iar viaţa în casa inamicului devine mai profitabilă decât iubirea de ţară. Deşi pare că a cedat nervos sub apăsarea conştiinţei, auto-deconspirarea subită a lui Robert Turcescu este ori o „demisie din răzbunare”, ori „ultima misiune” a unui kamikaze – distrugerea duşmanului prin detonarea unei bombe cu rahat în autobuzul cu politicieni şi jurnalişti. Este ca şi cum Robert s-a iubit cu toţi cei de la vârful PDL-PMP, iar la final le-a transmis prin presă că suferă de o boală venerică! Prin această confesiune, Turcescu pare că şi-a executat un seppuku, dar mai degrabă se pregăteşte să devină un erou al presei socialiste.” DETALII

One response

  1. astrolog007

    Un Suflet distrus de :sistem,de lacomie,din dorinta de a se promova,de a fi altceva sau mai bine zis altcineva decat el insasi,nu ma bucur,nici nu-mi pare rau insa…..Alegerile pe care le faci arata cine esti cu adevarat.

    Apreciază

    23 septembrie 2014 la 07:30

COMENTEZI?

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s