PRIMUL FLUX DE ŞTIRI TRIMISE DE CITITORI

TRANSELECTRICA: „Cu doi solzi, îl promovezi pe colegul Neanderthal din funcţia de Şef de Peşteră în cea de Sisif 4 la Serviciul Mişcarea Bolovanilor!”


Soparla din TranselectricaINSIDER: „Tabloul descris la un moment dat are acum o imagine clară! Cătăniciu a fost uns manager, cu toate că în spatele său se află o pregătire puerilă, cu numai 3 ani de studii, spre sfidarea tuturor “proştilor” care au făcut pe bune o facultate serioasă. În primul rând, promovarea acestuia a fost spre marea bucurie a mamei-deputat Gustica care, probabil, din salariul baban al lui fiului său, va contribui cu nişte sponsorizări la campania PLR, fireşte, ea independentă fiind tot de vreo săptămână! În al doilea rând, se vor bucura iubita-colegă Stăncuţa (alt manager în „resurse umane” cu o vastă experienţă în a fi bună la toate pentru toţi) şi, bineînţeles, naşul Teau din gaşca lui Chiţoiu care în continuare dăinuie la conducerea mai multor instituţii cu Transelectrica în frunte.

Chitoiu si TranselectricaDesigur, politica este greu de explicat în anumite momente, numai că acest Chiţoiu a avut un rol important în ruperea USL, de fapt el este unul dintre pilonii pe care Antonescu s-a bazat şi care, în final, l-a tras în hazna, cel puţin din punct de vedere politic. Se pare că Ponta, încă puiuţ, nu a înţeles nimic şi continuă să îl încurajeze pe acest „ciocoi”, dincolo de problemele grave pe care le are, fiind unul din capii grupului infracţional, unde procurorii DNA au încercat palid să găsească clienţi pentru “Puşcăria Corupţiei”. Este în zadar, însă, să sperăm că cineva îi va judeca cândva! Tot ce se întâmplă acum la SMART şi la Transelectrica nu este străin de acest grup infracţional care, foarte vizibil, este capabil să facă orice pentru putere, încurajând incompetenţa în marile companii şi pregătind jaful ce va urma. Pentru toate cele întâmplate în prezent, nu se poate spune decât – Ruşine Directoratului! Halal Conducere! …Sorcova, vesela, să sperăm că ne-om lăsa, de şopârle şi fitile, crocodili şi-alte reptile!”

6 responses

 1. Mihai

  Felicitari Donule Grig
  Ne-ai convis care iti este telul Incurajeaza-l pe domnul consilier Melu Liciu ca sa ajunga de rasul curcilor ca noi ne-a prapadit de ras cind am lecturat amexele la memoriul inaintat Primului Ministru
  Mihai

  Apreciază

  18 septembrie 2014 la 23:05

 2. Mihai

  FlicitariDomnule Grig

  Incurajati-l pe Consilierul Juridic Melu Liciu nici nu se poate altfel sa il ajutati sa se faca de rasul curcilor
  Mihai

  Apreciază

  18 septembrie 2014 la 23:02

 3. Grig

  CAND FURI O COMPANIE DE STAT …..FURI O PARTE DINTR0- O TARA …

  Apreciat de 1 persoană

  14 septembrie 2014 la 22:47

 4. Grig

  Un grup de oameni, doresc sa schimbe sistemul, nu vor reusi…

  MAFIA DIN TRANSELECTRICA ESTE PUTERINICA….

  Apreciază

  14 septembrie 2014 la 22:42

 5. Grig

  MAFIA CARE DISTRUGE ROMANIA

  Apreciază

  14 septembrie 2014 la 22:39

  • Grig

   Suntem furati la facturi in fiecare luna, smecherii/impostorii/politrucii au pus mana pe liniile de transport a EL, nu investesc nimic dar ei se imbogatesc…Ponta doarme ..guvenul doarme….presedintele doarme ….SARI doarme …parchetul doarme…noi cu drag muncim……si saracim in fiecare zi…
   Din 2004 ne spun: sa traiti bine..

   Apreciază

   14 septembrie 2014 la 23:04

COMENTEZI?

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s