PRIMUL FLUX DE ŞTIRI TRIMISE DE CITITORI

TRANSELECTRICA: „Un batalion disciplinar de saltimbanci paraşutaţi şi pupători de funduri?!”


Bomb, Blue Mountain Target, Chocolate Mountain Gunnery RangeINSIDER: „Pentră că, în ultimul timp, în bătaia puştii a intrat o filială a Transelectrica, trebuie adăugat că în cadrul întregii companii se petrec în continuare lucruri “curat-murdare”, chiar dacă domneşte o linişte aparentă. În timp ce la SMART se pun pe tapet prime şi salarii nesimţite, în Transelectrica – compania mamă – se fac angajări şi mai nesimţite. Un exemplu recent este angajarea unui anume Cătăniciu care are o mare calitate – este fiul deputatei Steluţa-Gustica Cătăniciu (lansată în 2012 de PNL, proaspăt independentă de câteva zile). Acesta a fost paraşutat direct într-o funcţie de manager în zona de Resurse Umane, pe un salariu baban (maxim, cu siguranţă!), în batjocura celor care mai ştiu ceva meserie şi care au ceva zeci de ani vechime prin sistemul energetic. Asemenea nesimţire şi sfidare nu întâlneşti decât aici la Transelectrica, unde – aviz celor ce alcătuiţi sindicate – se scurg mare parte din banii ce vi se cuvin justificat. Bineînţeles, nu este singurul caz, însă acesta este reprezentativ pentru promovarea incompetenţei şi a mizeriei impuse pe filieră politică.

kissing_assÎncotro ne duceţi domnilor Teau, Directori şi Supraveghetori? Spre o companie strategică plină de piţipoance şi piţiponci, vrăbiuţe şi alte orătănii angajate şi promovate cu mult sub nivelul bunului simţ? Până şi căpuşele de desprind se gazdă după ce şi-au făcut plinul! Vreţi să transformaţi compania într-un batalion disciplinar de saltimbanci paraşutaţi şi pupători de funduri?! Ce proiecte semnificative au în CV aceste personaje? Cine îi recomandă în această companie şi cine le garantează profesionalismul pentru a fi numiţi în funcţii-cheie într-o companie strategică? În concluzie, jaful de la SMART este doar o faţetă din masacrul organizat la nivelul Transelectrica.”

2 responses

 1. Pingback: DREPT LA REPLICĂ: Cum se apără Adrian Corbu, Director General Adjunct al societăţii SMART S.A.? | infoINSiDER.ro

 2. Cosmin

  Prea mare zgomot pentru SC Smart care de fapt nu i-a nicio hotarire fara a avea acordul lui Trans Vinovatii de incopententa sint la cei din Transelectrica Ghinionul lor a fost si este ca IQ celor de la Smart l-a depasit pe al lor. Da dar nu ii asculta nimeni daca ar fi ascultati poate s-ar mai indrepta cate ceva.
  Aveti mare dreptate cine sa faca angajari pe criteriul competentei?Dupa mine nu au capacitatea si cunostiintele necesare
  Cosmin

  Apreciază

  6 septembrie 2014 la 07:08

COMENTEZI?

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s