PRIMUL FLUX DE ŞTIRI TRIMISE DE CITITORI

BANNER CUM LAUDE: Ascunse printre copaci, valorile predau valoare. „Dorele, eşti copac!?”


WP_20140708_030INSIDER: „Oare cine este Dorel Pristanda care a decis locaţia bannerului aniversar pentru cei 150 ani de la înfiinţarea Universităţii din Bucureşti? Oare chiar se laudă cu profesorii lor sau este doar o glumă de intelectuali?

WP_20140708_024 WP_20140708_031 WP_20140708_033Unde să te aşezi ca să vezi ceva? Dedesubt nu, că e prea mare şi cazi pe spate, de vizavi nu, că are un mare pom în faţă, din avion nu, din cauza erorii de paralaxă… În acest caz, există două soluţii – ori bannerul trebuie mutat în locul reclamei la BCR, ori pomul acoperitor trebuie tuns şi frezat astfel încât să se vadă şi valorile! Cel mai norocos este dl. Emil Constantinescu, probabil plasat strategic lateral ca să se vadă bine până la toamnă când se vor vedea şi ceilalţi. …Apostrofarea „Dorele, eşti copac!?” vine oare din mediul universitar?” DETALII

Un răspuns

 1. Aparent, o kestie absolut minora!
  Totusi, nu in fiecare zi o institutie de invatamant aniverseaza o asemenea cifra rotunda (150 de ani este foarte putin, Sorbona si Univ din Bolognia sunt de la 1100, iar universitatea din Fez functioneaza din 859!).
  Chiar nu se putea pune bannerul aniversar undeava unde sa FIE vizibil?!?
  Cel responsabil cu amplasarea putea sa fie si analfabet, tot ar fi trebuit sa priceapa o dispozitie de genul „pune afisul ala undeava unde sa POATA fi vazut de departe!”

  Apreciază

  10 iulie 2014 la 11:20

COMENTEZI?

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s