PRIMUL FLUX DE ŞTIRI TRIMISE DE CITITORI

SECTOR 3: Nici cangurii şi nici caii nu ne vor tulbura joaca. Râdem, glumim, dar nu părăsim incinta!


Sector 3 - Loc de joaca 1INSIDER: „Noile garduri de doi metri de la locurile de joacă din sect 3. Acces permis între orele 07 şi 23. Bine că lucrează în weekend! Oare ce fac în plus acestea faţă de garduleţele de 70 cm de până acum?! Stai ca într-o cuşcă de la gradină zoologică! O să ajungem ca în Africa de Sud unde fiecare proprietate este împrejmuită cu gard electric şi are porţi blindate? Nu ar fi mai „sustenabil” să rezolvăm problemele sociale curente şi să gasim un remediu pentru oamenii şi câinii fără adapost!? În loc să ne concentrăm pe rezolvarea lor, noi ne ascundem după gard şi ne prefacem că sunt bine apăraţi.

Sector 3 - Loc de joaca 2Cel mai probabil aceste garduri erau „undeva, adunate pe stoc” şi un băiat deştept a prins o afacere grasă cu primăria. Astfel, copiii din sectorul 3 au „viitorul asigurat”, cel puţin dintr-un punct de vedere – nici cangurii şi nici caii nu ne vor tulbura joaca! Nici bordurile alea înalte nu sunt mai de folos, dar tot ce se toarnă în beton se face ieftin şi se vinde scump, că de-aia sunt fonduri europene, să mănânce şi gurile lor!” DETALII

2 responses

 1. ama

  Foarte bine ca s-au facut aceste gardulete! in acest fel copiii sunt mai in siguranta: nu mai ies in fata masinilor, nu mai sunt atacati de cainii vagabonzi, etc.
  Dar asa sunt unii: daca primarul nu face, de ce nu face…daca face, de ce face! Hai sa nu le mai punem bete in roate celor care fac ceva, mai bine sa punem mana sa facem si noi ceva – de ex ar fi bine sa incepem prin a nu mai arunca gunoaie pe strazi, prin a parca masina in locurile permise, etc.

  Apreciază

  30 ianuarie 2015 la 01:57

  • alez

   Proasta mai esti femeie…ca de fapt multi altii can tine sunt!

   Apreciază

   18 septembrie 2016 la 14:13

COMENTEZI?

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s