PRIMUL FLUX DE ŞTIRI TRIMISE DE CITITORI

BILETE DE PAPAGAL: SuperBingo Metropolis te bagă în spital. Ori la nebuni, ori la cardiologie!


tepuit-superbingo-metropolis„In data de 1 aprilie 2010, am luat cea mai mare pacaleala din viata mea, cumparand cateva cartoane de Superbingo, de la caravana Superbingo Metropolis care sosea in fiecare zi de joi, zi in care se organizeaza targul de vechituri din orasul nostru. Nu eram o persoana impatimita dupa asemenea jocuri sau jocuri de noroc (acum cu atat mai putin), desi mai cumparasem din cand in cand cate un bilet-doua. Asa am procedat si in ziua aceea, am cumparat cred vreo 3 cartoane, din care unul avea primele cifre 11 si 3, adica data mea de nastere: 11.03. (…) Cand a ajuns sotia acasa, vrand sa-mi puna la SPALAT salopetele, mi-a gasit biletele. Am vazut ca din ele mai erau doua care erau inca intregi, am dat cu degetele peste ele ca sa le sterg de apa si atunci s-a deteriorat putin scrisul meu.

(…) Nu va spun cum am ramas a doua zi cand am cautat pe internet si am descoperit ca biletul meu, respectiv cartonul nr.713, seria 238, serie top 0005777, este castigatorul marelui premiu SUPERBINGO, in valoare de 2.000.000 lei!!! (…) Primul raspuns primit din partea celor de la „Phoenix Games” m-a lovit direct in inima: biletul meu a fost declarat neautentic si mi s-a inaintat o plangere penala la Parchetul Bistrita-Nasaud (sediul central al „Phoenix Games”). Neintelegand ce se intampla , le-am solicitat celor de la Imprimeria Nationala niste explicatii despre expertiza lor. Raspunsul a fost sec: daca vreau informatiile solicitate, n-am decat sa le cer celor de la bingo! Acest raspuns, impreuna cu o citatie de la politia din Bistrita, m-au trimis direct la un cabinet de cardiologie de la Policlinica Medias la un pas de infarct. Diagnosticul a fost dureros: tahicardie sinusala si distonie neuro-vegetativa, cu tratament pe viata.” CONTINUARE

One response

  1. Victor Victor

    Dac nevasta-sa verifica si golea buzunarele salopetei înainte de Spălare , nu se deteriora biletul si se putea valida ca fiind autentic.

    Apreciază

    18 septembrie 2019 la 10:44

COMENTEZI?

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s