PRIMUL FLUX DE ŞTIRI TRIMISE DE CITITORI

VIENA: „Oripilaţi de tragediile din România, reprezentanţii OMV ne-au sugerat ca românii să protesteze şi în faţa sediilor Petrom”


Protest Viena Fracking3Protest Viena Fracking2 Protest Viena Fracking Protest Viena Fracking5INSIDER: „A fost o acţiune pregătită din timp cu atenţie, pentru care am hotărât să mergem o mână de oameni (pentru început), cu un mesaj foarte clar. Perimetrul în care impresionantul Sediu OMV se află, este enorm, multe alte firme precum şi o Universitate fiind în acelaşi campus, care desigur au văzut mesajele noastre (spre disperarea OMV), marea majoritate salutându-ne de la geamurile birourilor, încurajând acţiunea noastră.

Protest Viena Fracking7Se pare că OMV a deranjat şi multă altă lume din Austria. Cea mai mare reuşită a fost ca încă de la început, patru reprezentanţi OMV au ieşit să discutăm. Discuţia a durat o oră, timp în care i-am copleşit cu argumente şi dovezi, iar cel mai important este că s-au declarat deschişi la dialog, ceea ce aproape nici o mare companie nu a făcut, mai ales reprezentanţi din Sediul Central. Ne-au pus la dispoziţie datele lor de contact, iar o echipă OMV ne va sta la dispoziţie pentru dialog!

Protest Viena Fracking6marian-furceleaMesajele noastre au fost văzute de sute de angajaţi şi trebuie să spunem că nu le-a picat bine. În final, oripilaţi de tragediile din România prezentate de noi, reprezentanţii OMV ne-au sugerat ca românii să protesteze şi în faţa sediilor PETROM din România, căci le sunt parteneri – OMV PETROM!” DETALII

2 responses

 1. Petra

  Mi se pare mie sau atunci cand s-a intamplat nenorocirea cu baietelul ucis de maidanezi s-au scandalizat mult mai multe persoane si au iesit in strada?! Oare atunci cineva cu interese ascunse „a scarpinat atitudinea cetateneasca” si i-a scos la manifestat?!

  Apreciază

  11 martie 2014 la 10:24

 2. vasilica

  vedeti sa nu va haleasca astai. date de contact, etc. hai la vorba, mai o vrajeala mai o mangleala si va suceste de nu mai stiti de voi. dovada ca v-au trimis in Ro sa protestati.

  Apreciază

  9 martie 2014 la 14:42

COMENTEZI?

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s