PRIMUL FLUX DE ŞTIRI TRIMISE DE CITITORI

OKAZII: Cât costă un meteorit anti-Superman? Un român care nu e „astrolog” cere 500.000 de euro!


Meteorit_Okazii Meteorit3VÂNZĂTOR: „Meteoritul este în stare bună după părerea mea. Nu mă prea pricep eu la astea, nu sunt astrolog, dar persoanele interesate pot să vină să-l vadă… Nu am avut un aparat suficient de bun pentru a face poze clare, dar în realitate el arată aşa.” DETALII

ARHIVĂ: OKAZII: Ce mai vând românii pe net? Declaraţia de Independenţă a SUA din 1776. Preţ: 300.000 de euro!? / BOX: Mănuşile campionului mondial Lucian Bute, scoase la vânzare. Vezi licitaţia în timp real!

2 responses

 1. Pingback: ECONOMIA DUDUIE: După ce au terminat valuta de la ciorap, românii vând pe OLX mumiile din podul casei | infoINSiDER.ro

 2. Oricum, trebuie apreciata SINCERIATATEA vanzatorului!
  Omul spune clar ca nu e „astolog”, nu se pricepe la meteoriti, dar bucata de kryptonit i se pare in stare buna.
  Detaliul ca nu are aparat care sa faca poze perfect clare starneste simpatia: cit costa acum o savoniera cu capabilitati Macro?! Nu trebuie sa aiba focalizare rapida, si nici zgomot mic la ISO marfe, ci doar sa faca foto decente la o distanta de 30 cm!!!
  Iar daca vrei sa vinzi ceva cu 50.000 E (un apartament), nu mai vorbesc de meteoritul de cinci SUTE de mii, desigur ca angajezi un profesionist cu aparat super-perfromat care iti scoate citeva imagini demne de National geografic!

  Apreciază

  15 octombrie 2013 la 10:58

COMENTEZI?

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s