PRIMUL FLUX DE ŞTIRI TRIMISE DE CITITORI

SCRISOARE DESCHISĂ: Grupul românilor din Irlanda spune NU jafului de la Roşia Montană!


Romania Crater - Rosia Montana“Prin prisma evenimentelor din ultmii 23 de ani, românul de rând a fost sortit să tragă ponoasele lipsei de profesionalism, corupţiei la nivel înalt şi jocurilor politice. Nu putem acum să închidem ochii şi să ne resemnăm în tăcere, la încă un jaf naţional! Aţi vândut păduri, petrol, zăcăminte feroase şi neferoase, fabrici şi uzine! Aţi transformat România în 23 de ani de democraţie defectuasă într-o colonie! Creştere economică de durată nu o să realizaţi cu exploatarea materiei prime, ci prin excedent de balanţă comerciala, prelucrând materia primă şi vândută apoi cu valoare adăugată mare! Contractele păguboase cu diverse corporaţii gigantice ne-au costat miliarde de dolari şi nu voi, politicienii, aţi plătit, ci noi, românii de rând!

Date Rosia MontanaPeste tot în Europa, Gold Corporation au fost refuzaţi, numai voi i-aţi primit cu braţele deschise! Motivul nu putem decât să îl bănuim: economia în cădere liberă, cheltuieli astronomice într-un sistem bugetar corupt şi ineficient, vă obligă acum să mai faceţi rost de ceva lichidităţi pentru a amâna intrarea în colaps financiar a statului român. Roşia Montană nu e decât un alt borcan de miere la care veţi avea acces tot voi, politicienii puşcăriabili, iar noi, românii de rând, vom fi condamnaţi la sărăcie! Noi am plătit o viaţă cu lacrimi, sânge şi sudoare pentru România! Acum e rândul vostru!”

4 responses

 1. Romani de pretutindeni ar trebui sa se uneasca cu tara ,ca sa opreasca jaful.Cndva erau ,,Imparati pe care lumea nu-i putea sa-i mai incapa,,Acum sintem chiar noi ce ne vindem tara si aurul.

  Apreciază

  21 septembrie 2013 la 12:07

 2. ioan

  Va spun ca acesta este doar varful aisbergului….au vandut aproape tot, ca doar nu era al lor….este uimitor cum incearca sa ne convinga ca o fac pentru binele nostru, al tuturor, pentru locuri de munca (circa 1000 pentru doi-trei ani), ca este bine sa renuntam la aur de cateva miliarde (pe care noi oricum nu suntem capabili sa il extragem)….si pana la urma cand au tinut seama de parerea noastra, a mea, a voastra?….

  Apreciază

  21 septembrie 2013 la 10:24

 3. Viorel Catalin

  Bine spus ! Ai Laick ! Ce zici , cum putem sa-i dam jos pe „politicienii” nostri ?

  Apreciază

  20 septembrie 2013 la 16:21

 4. Grupul românilor din Irlanda spune NU jafului de la Roşia Montană!
  http://elenatomaxxl.blogspot.ro/

  Apreciază

  20 septembrie 2013 la 15:45

COMENTEZI?

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s