PRIMUL FLUX DE ŞTIRI TRIMISE DE CITITORI

CIULINI: Cine să împace haitele de maidanezi din Sectorul 6? Mănescu, bun doar la încasat impozite!


harta zona Bucuresti - Militari - Metrou Pacii INSIDER: „Sper să realizaţi un articol despre fosta parcare de la Autogara Militari, zona metrou Păcii. La un an de la închidere, această zona a devenit un focar de infecţie, gardul este rupt, ciulinii au crescut până la un metru, gunoaie, plus două haite de maidanezi. Evident, cei din primăria sectorului 6, în frunte cu primarul Rareş Mănescu, nu a luat nicio măsura, sunt buni doar la încasat taxe şi impozite.

20130826_193530 _DSC5433 20130826_193444 20130827_091258 20130826_193609 20130825_141521Vă recomand să faceţi şi un film după ora 23 când haitele de la Autogara ies din perimetrul parcării şi atacă haitele din Parcul Păcii. Poluarea fonică este de nedescris, iar cetăţenii sunt în pericol de a fi muşcaţi de maidanezi. Dacă nu mă înşel, Constituţia României garantează dreptul cetăţeanului la integritate şi sănătate, nu? Atunci de ce autorităţile nu îşi fac datoria?”

4 responses

 1. denisa

  Pe strada Ametistului si Barsanesti sunt cel putin 3 haite de 5-8 maidanezi mari cat un vitel .. am facut reclamatii la ASPA, PS6, nimic, traim intr-o tara bananieră cu un Primar Corupt, Ignorant si Indolent

  Apreciază

  6 septembrie 2013 la 23:43

 2. maria

  1. Locuiesc la bloc, nu la casa, roagă un prieten sa-ți arate pe Google Maps unde este Autogara Militari sau da click pe: http://goo.gl/maps/1T8Bi – dacă tot nu înțelegi harta iți explic un lucru, in zona Metrou Păcii sunt blocuri de locuințe nu vile de protocol.

  2. in ultima imagine se poate observa locuința din cartoane a unui boschetar.

  3. Parcarea de 700 de locuri a fost amenajata in 2010, primăria sectorului 6 a platit 4 milioane de lei din bani publici iar in martie 2013 a fost inchisa pentru ca primarul nu a prelungit contractul de inchiriere.

  mai multe despre aceasta afacere pe: http://www.hotnews.ro/stiri-administratie_locala-14645605-exclusiv-parcarea-publica-700-locuri-autogara-militari-inchis-trei-ani-inaugurare-primaria-sectorului-6-investit-patru-milioane-lei-pentru-amenajarea.htm?nomobile=

  Apreciază

  28 august 2013 la 20:48

 3. Ei, mai martore ocular, locuiesti la tara si pretinzi ca stai in sectorul smenarilor. Ce credeai ca daca iti faci casa la marginea orasului o sa vina primarii sa iti faca tie plecaciuni? Asa sunt smecherii, au case cu cocosei, in afara, ca este mai „aer curat” acolo. Acum ia si sufera de caini. Viata la tara are caini inclusi in ea. Daca nu iti place, nu mai mulge vaca acolo cu ochelari de soare la ochi. Vino in oras. Ai sa razi, dar in centru nu locuiesc alti smenari decat semenii lor. Stii, mai nou, vecinii tai tind sa locuiasca la tara ca au bani. Cei din breasla lor care nu „are bani” stau in centru si iti parcheaza masina cand te extragi din groapa si vii la lucru. Eu unul ma bucur ca ai o capra bolnava!

  Apreciază

  28 august 2013 la 19:12

  • Anonim

   Prietene, in centru nu mai sunt asa de multi caini pentru ca au trecut prin programul de ,, sterilizare” si relocare spre marginea orasului, zona autogarii Militari nu este considerata zona rezidentiala ci din contra. Asa ca innainte de a face anumite afirmatii ar fi bine sa faci ceva cercetari despre locatie. Gasesti detalii pe http://www.du-tetare.ro absolut orice ai nevoie, ca de acum innainte sa nu te mai faci de ras in public.
   Fi prost doar pentru tine, nu semnaliza asta in public.

   Apreciază

   4 septembrie 2013 la 12:08

COMENTEZI?

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s