PRIMUL FLUX DE ŞTIRI TRIMISE DE CITITORI

ZIUA EUROPEI: Cu ocazia bairamului de 9 mai, România îşi prezintă peşcheşul!


Cartea Recordurilor - Steag UE2MCCIMGP2951Astăzi, de ziua Europei, echipa Antena 3 a pregătit un cadou inedit pentru Uniunea Europeană: un steag de dimensiuni impresionante, care a fost amplasat în faţa Palatului Parlamentului. Drapelul cântărește 800 de kilograme si măsoară 100 de metri lăţime şi 140 de metri lungime. DETALII

8 responses

 1. Pingback: SUB MASCA DRAGOSTEI: Drapelul României, peste vreme de pandemie! | infoINSiDER.ro

 2. Pingback: ARBORELE EUROPEAN 2019: “Omul este un arbore inversat cu rădăcinile în cer.” (Platon) | infoINSiDER.ro

 3. Pingback: ZIDUL EUROPA: „Râdem, glumim, dar nu părăsim incinta până nu ghicim toate statele membre UE!” | infoINSiDER.ro

 4. Radu

  Doamne fereste….
  Sunt revoltat, adica in 1989 parintii nostrii au luptat pentru a scapa de comunism si astfel de „manifestatii” grotesti, si voi acum calcati in picioare (pentru a ma exprima acceptabil) toate valorile pentru care au murit acei oameni?
  Dupa 24 de ani noi reincepem sa scoate copiii pe strada la defilari? scuturam steaguri in fata conducerii cu toate ca nu credem nimic si ne scarbeste absolut tot ce este prezentat de aceasta conducere?

  Sincer sa fiu de la antena 3 la cat de indoctrinati sunt nici nu ma puteam astepta mai mult.

  O televiziune de neocomunisti, asta sunteti.
  imi este sila de tot ceea ce vad, voi chiar nu realizati ce faceti??

  Apreciază

  10 mai 2013 la 13:30

  • phuong

   Copilas , astea care se fac acum , in numele „democratiei” , nu sunt valori, ci rezultatul FURTULUI VISELOR CU CARE MORTII DE LA LOVITURA DE STAT DIN ’89 AU PLACAT IN MORMANT. Ce vedeti voi acum este kkt – ul de pe STRAZILE REVOLUTIEI.

   Apreciază

   15 iunie 2016 la 08:07

 5. ioan

  Rusine! Cineva spunea ca a fost facut cu bani privati si nu ai ce sa le reprosezi;eu cred ca da,pot sa le reprosez ! nu inseamna ca poti sa faci ce vrei cu banul privat-de exemplu o propagande nazista ar fi interzisa. 9 Mai a insemant in istoria noastra si altceva decat serbarea noilor stapani;Un fel de URSS;Antena 3 a dat-o in bara acum , dovedind ca povestea cu tricolorul a fost orientata spre A3 si nu spre popor…mai ramane sa faca un steag UE cu cateva mii de oameni, ca in peroada dicaturii apuse….Rusine sa le fie! Pe mine nu m-a informat nimeni de vom pati daca intram in UE si ,scuzati vulgariatea se pare ca am luat m.u.i.e.

  Apreciază

  10 mai 2013 la 10:00

 6. Nelutu

  Revin cu o intrebare:despre marele eveniment petrecut acum 136 de ani,nici un cuvint?Mai importanta este ziua homosexualilor decit proclamarea independentei?

  Apreciază

  9 mai 2013 la 15:54

 7. Nelutu

  Un gest de pupincurism fata de homosexualii care dirijeaza UE-ul! Cu banii aia mai bine faceau drapele tricolore si le imparteau romanilor din Harghita si Covasna,aveau mai mult succes!RUSINE!!!

  Apreciază

  9 mai 2013 la 15:50

COMENTEZI?

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s