PRIMUL FLUX DE ŞTIRI TRIMISE DE CITITORI

DEZBATERE: Primăria Capitalei pregăteşte o nouă afacere. Urmează castrarea iubitorilor de animale?


Hitler Dog BWINSIDER: „Chiar nu vă daţi seama că cei pe care noi îi plătim la Primăria Bucureşti iar ne învrăjbesc cu astfel de proiecte? Dacă citeşti această propunere de hotărâre, vezi clar că pe ei nu îi interesează decât să ne mai ia nişte bani: cum să castrezi un câine la 6 luni când orice medic veterinar nu recomandă asta decât după vârsta de un an? Cum să pretinzi o taxă [170 lei n.r.] de la cei care vor să adopte un maidanez în loc să îi dai tu Primărie o reducere de impozit că te scapă de un câine de pe stradă? Cum să declari obligatorie castrarea unui câine cu proprietar când câinele este proprietatea cuiva şi tu NU ai dreptul să îi impui ce să facă cu el? Aberaţii cu un singur scop: bani scoşi cu japca de la bucureşteni. Ruşine aleşilor!” DETALII

ARHIVĂ: FURADAN: Vecinul ucigaş din strada Topliceanu doarme fericit. UPDATE: 12 câini otrăviţi în patru zile!

5 responses

 1. iulia

  dupa ce au ucis 14 oamenii si au sfasiat peste 2 milioane mafia cutomaniaca face noi si noi victime.si romanii stau ca vitele sa fie muscati de maidanezi,ei si familiile lor.vina principala apartine cutomanilor care militeaza pentru mentinerea animalelor agresive pe strada.in schimb ,in Romania,se da vina pe victimele agresate de maidanezi.halal justitie.ce ar fi daca o organizatie ar milita pentru lasarea in strada a scorpionilor veninosi,tigrilor sau ciumei bubonice?

  Apreciază

  9 august 2014 la 00:23

 2. adi

  Animalele nu au dreptul la viata pentru ca nu au constiinta de sine.Toti biologii ,filozofii si chiar cele mai mari organizatii de iubitori de animale din lume(exemplu peta) stiu asta.Cei care considera ca animalele au drept sau vreun interes pentru continuarea vietii sunt mai penibili decat fanaticii din bible belt care considera avortul o crima,iar o aglomerare de cateva celule ca fiind o persoana.La fel de penibili ca unii care ar milita pentru dreptul pietrelor de a nu fi sparte,ca ”si ele e vii si au suflet”.

  Apreciază

  10 august 2013 la 11:23

 3. Aliu

  Bai fraierilor, nu puteți obliga un oraș sa va suporte toanele. Orașul aparține oamenilor nu câinilor. Daca nu va convine, mutati-va cu iubitii vostri caini in pădure si imperecheati-va cu ei acolo. Nu va mai putem lăsa sa faceți tara de rasul lumii, nu suntem indieni!

  Apreciază

  18 mai 2013 la 19:03

 4. Aliu@yahoo.com

  Articol nesemnat cu titlu plagiat. Eu am propus sterilizarea „iubitorilor de animale”. In gluma deocamdată.

  Apreciază

  18 mai 2013 la 18:57

 5. marius

  Eu unul m-am saturat de haitele de maidanezi care pun stapanire pe oras cand se lasa seara.
  In Militari, zona Pacii nu poti dormi cu geamul deschis din cauza zgomotului facut de maidanezi, urlete parca am fi in padure.

  Ma bucur ca cineva doreste castrarea cainilor, doar cainii de rasa ar trebui lasati sa se inmulteasca

  Apreciază

  7 mai 2013 la 11:15

COMENTEZI?

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s