PRIMUL FLUX DE ŞTIRI TRIMISE DE CITITORI

RECALIFICARE: Pe fondul crizei financiare, hoţii de buzunare se reprofilează pe coşuri cu mâncare!


Trolley in supermarket, exact dateINSIDER: „Atenţie când mergeţi la supermarket: întotdeauna să luaţi bonul fiscal de la casă, mai ales când plătiţi cash! Ultima modă în materie de fraudă: să-l numim „individ” pe insul care face treaba asta. Aşadar individul vede că laşi bonul la casa, îl ia, se repede după tine şi începe să ţipe că i-ai furat coşul. Evident, are un telefon mobil la el, de pe care sună la poliţie. Unui prieten al colegei mele i s-a întâmplat acest lucru. Domnul în cauză a fost atât de şocat de ce i se întampla, încât de-abia când a  ajuns acolo poliţistul a spus că plătise cu card şi se poate verifica. În acest moment, individul a şters-o! Poliţistul i-a spus că plata cu card a fost scăparea lui, pentru că altfel trebuia să-l ducă la secţie etc.”

6 responses

 1. in caz ca m-as trezi cu o panarama din asta infometata, intai ii dau o batuta buna macar sa merite sa faca „claim” la cosul cu mancare:)

  Apreciază

  5 martie 2013 la 21:12

 2. Auras

  Se poate verifica pe camera video de la casa de marcat toata povestea.

  Apreciază

  1 martie 2013 la 02:57

 3. Hoţii ca şi politicienii… se specializează cu fiecare zi. Vă dau câteva exemple tot din market-uri:
  Un tip a luat o tigaie de teflon f. scumpă şi aplătit la casă suma n.lei. După câteva zeci de minute a intrat în magazin cu cutia goală, dar avea bonul de casă cu care plătise obiectul. S-a dus la raft, a luat o altă tigaie nouă, a zgâriat-o pe zeflon cu un obiect ascuţit şi s-a prezentat la casa unde plătise şi a făcut gălăgie (mamă-mamă…) fluturând bonul de casă, că i-a vândut o tigaie cu defect. Casieriţa a chemat un băiat de serviciu şi l-a rugat să-i dea o alta bună. Banditul a plecat mulţumit, avea două tigăii cumărate la jumătate de preţ, obiecte pe care le vedeţi la „ofertanţi” în pieţe că vă cer sume derizoriii, dar şi aici are un câştig.
  – Altă dată am mers la PLUSS şi am cumpoărat în jur de 70 roni, iar la casă mi-a luat 97 roni. Am verificat produsele cumpărate, şi printre ele, o sfrijită de găină, care cântărea nici mai mult nici mai puţin decât 1,600 kg, era trecut în dreptul ei suma de 29,6 roni. Bineînţeles că am gfost revoltat, dar şefa a început să se vaite mai abitir ca-n piesele lui Goldoni „numai cei de la Avicola” fac asemenea măgării, că şi pe ei îi înşealkă cu marfa pe care le-o livrează. Neavând timp să anunţ poliţia economică , am plecat fiind convins că asemenea practici sunt la îndemâna lor ca să-i înşele pe cumpărători
  – În CORA am luat un muşchiuleţ de porc, care în realitate costa 28 roni, iar la casă mi-au spus că este 99 Roni, carnea pe cod „muşchi” avea preţul de 96 Roni. Şi aici am pierdut timpul la coada „SERVICII CLIENŢI” dându-mi seama că pungăşia în România nu are limiite.
  Un sfat: OCHII MARI, GRIJĂ MULTĂ, FIINDCĂ MÎNĂ LUNGĂ TEUŞUREAZĂ LA PUNGĂ!”
  Să auzim de bine!

  Apreciază

  28 februarie 2013 la 08:28

 4. ybn

  E posibil mai ales pentru persoanele in virsta care precum stim prefera platile cu numerar in detrimentul celor cu cardul pentru ca……asa au apucat in tinerete…..

  Apreciază

  28 februarie 2013 la 06:51

 5. Cristi

  nu prea cred ca o sa tina, sunt convins ca toate magazinele care au coșuri au măcar o camera de supraveghere..

  Apreciază

  27 februarie 2013 la 22:58

 6. Anonim

  cred ca aberezi !

  Apreciază

  27 februarie 2013 la 22:19

COMENTEZI?

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s