PRIMUL FLUX DE ŞTIRI TRIMISE DE CITITORI

DISCOTECĂ: Concertul legendarei „Bad Boys Blue”, susţinut de „Blue John & Red Girls”!


IMGP1377John McInerney BBB in BucurestiINSIDER: „Trupa simbol a pop dance-ului anilor ’80, Bad Boys Blue, a concertat ieri la Bucureşti la Cinema Patria. Dar surpriză! Pe scenă nu au apărut cei trei băieţi binecunoscuţi, ci doar John McInerney împreună cu două domnişoare backing vocals. Aşadar, din trupa înfiinţată în 1984 a mai rămas un singur Boy care nu-i Bad, dar e încă Blue! Preţul biletelor a fost cuprins între 100 şi 200 lei, iar distracţia a meritat pentru toţi adolescenţii anilor ’80-‘90 care au dansat ca-n tinereţe!

IMGP1285 IMGP1347 Bad_Boys_BlueIniţial, trupa a pornit la drum în formulă de trio – Andrew Thomas, John McInerney şi Trevor Taylor – iar în scurt timp a înregistrat primul succes la nivel european, cu piesa „You’re A Woman„. Următorul hit “Come Back And Stay” (1987) l-a consacrat pe John McInerney în postura de vocalist, fapt ce a şi condus la despărţirea de Travor Taylor.

IMGP1384 John McInerney2 IMGP1383 WP_000048În anii ’90, trupa a devenit un fenomen în toată Europa de Est, iar piesele lor au marcat generaţii de tineri. În timp, formaţia a trecut prin mai multe schimbări de componenţă, dar toate fiind construite în jurul lui John McInerney.” DETALII

2 responses

 1. Anonim

  Are dreptate Adi. Nu mai luati in bascalie orice si pe oricine. Ca de-asta avem reputatia asta, noi romanii. Stim sa facem numai misto. Plus ca ceilalti doi membri nu aveau cum sa mai vina la Bucuresti, desteptule. Faci misto, in loc sa te documentezi.

  Apreciază

  17 februarie 2013 la 02:09

 2. adi

  Nu stiu de unde atata mirare legata de lipsa celorlalti „baieti rai” – o simpla cautare pe wikipedia ne-ar fi aratat ca, din pacate, ceilalti doi membri originali ai BBB nu mai sunt in viata, nemaivorbind de numeroasele schimbari, plecari, reveniri din trupa.

  Formula actuala a BBB a fost anuntata in urma cu ceva vreme pe situl lor oficial, una dintre „Red Girls” fiind de fapt sotia lui John.

  Concertul a intrecut orice asteptari, ma asteptam la o „oboseala” de spectacol si cand colo nu a fost deloc asa.

  Ca sa nu mai zic ca ma si vad in filmuletul asta :-))))

  Apreciază

  16 februarie 2013 la 11:06

COMENTEZI?

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s