PRIMUL FLUX DE ŞTIRI TRIMISE DE CITITORI

AMESTEC: Rahat sub nasul Poliţiei Locale a Municipiului Bucureşti!


Rahat sub nasul Politiei LocaleIMGP1250 Politia Locala a Municipiului Bucuresti IMGP1249INSIDER:  “Maşini parcate în silă pe trecerea de pietoni, în mijlocul intersecţiei, chiar sub nasul Poliţiei Locale a Municipiului Bucureşti. Oare sunt maşinile poliţiştilor sub acoperire pentru care hingherii auto aplică altă lege – “corb la corb nu scoate ochii”? Nu e aceeaşi zonă de graniţă dintre sectoarele 4 şi 5, unde primarul Cristian Popescu Piedone face exces de zel două străzi mai încolo şi ridică maşini chiar din parcarea de pe Dealul Mitropoliei? …Legea amestecată pute a rahat! Simţiţi?”

ARHIVĂ: ABUZ: Autosal Expert ridică maşini şi din afara carosabilului. Nu mai parcaţi la Mitropolie!

3 responses

 1. Normal, dar ştii de ce? Nu neapărat pentru că majoritatea poliţailor şi a militarilor şi a celor din serviciile de pază şi protecţie sunt nişte proşti, chiar dacă imensa majoritate a lor exact ca şi imensa majoritate a oamenilor de peste tot sunt(să ştii că am avut un coleg poliţai : dar fiindcă care şi-a dat Masterul odată cu mine şi nu era prost deloc): dar fiindcă sunt prost conduşi.în cazul nostru ;iîn ţara noastră, de catre P.S.D.isti si P.N.Listi si P.D.Listi si conservatori si independenti si A.R.D.isti etc.dar…şi majoritatea celorlalţi sunt la fel ca ele şi ca ei. Dar pînă la urmă, exact ca peste tot în lume, totul pleacă de la justiţie şi de la politică adică de la noţiunea de organizare socială, în primul rîndsi de la conducerea ei. Iar acestea sunt legate intre ele de creierele si hormonii din ce in ce mai cretinizati ai oamenilor, de peste tot. Pentru detalii, citeste te rog cum stam cu legile si morala in Rominia, pe amyneagoe.wordpress.com. Apoi intra pe canalul meu de comunicare, pe YouTube si pe http://www.myproblemsinromaniaandabroad.wordpress.com. Salut!

  Apreciază

  3 februarie 2013 la 12:49

  • g3lu

   Salut prietene! Imi place enorm ca ai o parere foarte buna despre tine si mai putin buna despre cei din jurul tau!Exprimarea ta insa imi arata ca in afara de cartile de septica nu prea te-ai obosit cu cititul.Despre master……prefer sa nu mai vorbim.Pentru a caracteriza o masa mare de oameni trebuie sa fii cel putin analist sau macar psiholog si sa ai o varsta respectabila de peste 50 ani ,timp in care sa fi cunoscut cel putin 50% din cei pe care ai cataloghezi tu prosti si cu care sa fi intretinut cel putin un dialog!Nu critica un om inainte de a-l cunoaste !

   Apreciază

   8 februarie 2013 la 08:46

   • my problems in romania and abroad

    Stimabile Gelu, te rog sa imi spui ce intelegi dumneata prin ‘exprimare’, d.p.d.v. Academic, asa cum pretinzi ca stii f.bine, a.i. iti iei libertatea-socialista, de a ma acuza.Punct.
    Nu voi insista asupra a ceea ce intelegi dumneata prin ‘cunoastere’ sau prin diferentierea intre experienta de tip informal/formal, pentru ca este evident ca dumneata faci parte din acea covarsitoare majoritate a celor pe care pretinzi ca ii reprezinti si care, din pacate, nu sunt diferiti, din punct de vedere al competentelor analitice, in primul rind, in nicio tara a acestui glob.Punct,
    Dar, fiindca nu este niciodata, nici macar jumatatea unei anume categorii profesionale si sociale, cea care ajunge in functii superioare(si capata grade militare superioare, in cazul dumitale, ca practicant al obiectului dizertatiei mele de Masterat, in limba Engleza), prefer a nu iti mai raspund(si, de obicei, nu o fac, dar nu am mai avut acces la internet, mai mult de o saptamina si mi-ai dat posibilitatea ‘sa ma descarc’/sau, nu??(depinde ce ati invatat..de la televizor, radio sau de la colaboratori etc.!!)
    In final, stiu(fiindca sunt Mastera egal cu un grad de General) si chiar mai mult de atit, la cei 34 minus 4 luni, pe care ii am(sic!): ca majoritatea cadrelor militare si a responsabililor care intra pe internet(si in conturile mele, de cite ori au ocazia) sunt urmatorii: bosorogi handicapati si tineri analfabeti, cuprinsi de nostalgia trecutului, membrii ai clasei politice, simpli functionari, tineret/adolescenti , tirfe de toate felurile si fufesi femei-gospodine. Toti si toate acestea, facind parte dintr-extinsa categorie de handicapati, conform termenului pe care il poti citi in enciclopedii precum DEX, Dictionarul Limbii Romine Moderne(cel dinaintea Revolutiei, sic!) si actualele Dictionare Harvard, Britannica, Oxford, Cambridge, Yale. In final, imi pare rau ca nu vei fi niciodata in stare sa intelegi de ce eu voi cauta intotdeauna, sa fiu alaturi de cei/cele la fel de supradotati, cu mine, dar mi-as dori sa fii in stare sa accepti intr-un mod ne/comunist si ne/social ca, d.p.d.v. legal si moral(Westic), in acelasi timp: e dreptul meu sa fiu numai cu cine doresc eu!!
    Pina atunci..succes cu descifrarea dictionarelor (ti le recomand pe cele in limbile si in editiile originale, adica care nu au fost tiparite ori traduse in China d.e.) si..spor la intelegerea a celor pe care numai pretinzi, ca ii intelegi, in acelasi fel in care eu si alti profesionisti si reali Academicieni(deci nu precum membrii partidelor de la Guvernamint)..il inteleem: somn usor!

    Apreciază

    11 februarie 2013 la 23:39

COMENTEZI?

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s