PRIMUL FLUX DE ŞTIRI TRIMISE DE CITITORI

CERCETARE: Piramida de la Piteşti, un miracol ştiinţific abandonat!


Piramida PitestiPRELUARE: La marginea Piteştiului, ascunsă de priviri indiscrete, o construcţie bizară se ridică în mijlocul pustietăţii. E veche, ruginită, abia se mai ţine. O zăreşti din fuga maşinii, pe centura oraşului. Dar, ca să ajungi la ea, trebuie să străbaţi staţia de epurare, să te învîrteşti printre bazine cu apă murdară, clipocindă, să înfrunţi mirosul greu. Mergi tot spre Est, către malul Argeşului. Şi, dintr-o dată, o vei vedea. E o piramidă de metal şi sticlă.

Piramida Pitesti interiorO copie fidelă a Marii Piramide a lui Keops. La scara 1 pe 10. A fost ridicată în anii 80 ai secolului trecut. Şi are o poveste incredibilă. O poveste despre mintea umană care provoacă Necunoscutul, despre minuni ştiinţifice şi fenomene la limita cunoaşterii. Cîndva, această piramidă a fost un laborator de cercetare avansată. Astăzi, uşile sale sînt zăvorîte. Praful şi uitarea se aştern în straturi tot mai groase. Privind-o, te simţi Stalker în Zona lui Tarkowski, adunînd din gunoi fragmente de tehnologie extraterestră. Cine a făcut picnic la marginea drumului ? O femeie uluitoare pe nume Marioara Godeanu. CONTINUARE

2 responses

  1. Marius Ionita

    Pacat de aceasta pierdere. Acum in ce stare se afla aceasta piramida? In prezent cine este proprietarul acestei piramide? Mi-as dorii sa o vad de aproape si poate sa dorm cateva ceasuri acolo la 1/3 de baza si 2/3 de varf. As dori sa vorbesc si eu cu Dna. Maria Godeanu. As mai incerca sa tin cateva pliculete de seminte in pirmida si sa vad diferenta fata de alte pliculete similare ce nu au stat sub piramida.

    Apreciază

    6 iunie 2015 la 19:03

  2. Pingback: CERCETARE: Piramida de la Piteşti, un miracol ştiinţific abandonat | NewsInfo1000

COMENTEZI?

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s