PRIMUL FLUX DE ŞTIRI TRIMISE DE CITITORI

ANIVERSARE: Concertul caritabil de Ziua Regelui, ţinut la secret de Ateneul Român!


INSIDER: „Pe niciun avizier al Ateneului Român nu era anunţat Concertul Regal de astăzi suţinut de Alexandru Tomescu. Poate au fost luaţi prin surprindere de ziua Regelui sau poate nu au avut timp şi bani să tipărească un afiş, dar cred că măcar o foaie scoasă la imprimantă sau scrisă cu pixul ar fi meritat evenimentul. ASR Principesa Margareta a fost însoţită de Principele Radu şi Principele Nicolae, iar Virgil Ianţu a venit cu fetiţa lui, Jasmina (7 ani).”

Fundaţia Principesa Margareta a României a organizeazat, astăzi la Ateneul Român, a V-a ediţie a Concertului Regal caritabil în beneficiul programului „Tinere Talente”. Concertul are loc anual cu ocazia aniversării Majestăţii Sale Regelui Mihai, în prezenţa membrilor Familiei Regale. DETALII

One response

  1. primul

    D e prin 2009 cand PNL aajuns la putere , au inceput ingerintele politicului in companiile energetice, in sensul desctructurarii, disponibilizarilor,etc. Acum numirea unor „tinere sperante” in frunteaunor companii energetice, cum ar fi noul director interimar, de la Transelectrica,toti specializati in restructurari.As zice ca nu ar fi o problema, dar toti oamenii apartinand PNL au dus o politica de destructurare, desfiintare, as continua zicand ca intentionat numesc persoane care au un target bine definit.Putem sa ne reamintim ca disparitia SISE ELECTRICA SERV – Filiala lui Electrica a fost pusa pefaras de aceeasi distinsi domni de la PNL. Concluzi?. Eu zic ca suntem prostiti pe fata,ei se vor roti la putere pentru ca asa sunt stabilite relatiile, iar noi vom fi pacalitii si platitorii lor.

    Apreciază

    27 octombrie 2012 la 10:55

COMENTEZI?

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s