PRIMUL FLUX DE ŞTIRI TRIMISE DE CITITORI

BODY-ART: 70 de artişti te invită pe „masa de operaţie”. Chipul iubitei – 800 lei!


INSIDER: „International Tattoo Convention (12-14 octombrie), găzduit de Turbohalle (Bd.Iuliu Maniu nr. 220B, staţia metrou Păcii, în fosta uzina Turbomecanica). Intrarea: 10 lei/zi; 20 lei/3 zile. Sâmbătă pe la ora 13.00 doar câţiva curajoşi se aşezaseră pe „masa de operaţie”, mai mulţi socializau în barul locaţiei în aşteptarea concertelor. Un tatuaj 15cm x 15cm – 800 lei.”

La cea de-a treia ediţie a “International Tattoo Convention” vor fi 50 de standuri expoziţionale, peste 70 de artişti profesionişti din care 40 sunt artişti internaţionali din ţări precum Olanda, Suedia, Irlanda, Novegia, Finlanda, Portugalia, Italia, Grecia, Turcia, Estonia, Rusia, Nepal, Moldova pentru a-şi demonstra talentul lor grafic şi tehnicile de tatuare acumulate de-a lungul carierei, luând parte la un adevărat maraton de competiţii şi workshop-uri.

Convenţia de la Bucureşti este cunoscută în lume pentru stilurile abordate aici: de la old-school-authentic, dark-style, cartoon, traditional-tribal, Japanese, până la realistic, new-school, chiar şi tatuaj cosmetic. DETALII

COMENTEZI?

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s