PRIMUL FLUX DE ŞTIRI TRIMISE DE CITITORI

POLE POSITION: 7.000 de alergători s-au întrecut la 12 toalete pentru startul „Bucharest Marathon”!


INSIDER: „Vreo 7.000 de participanţi din 40 de ţări, aceiaşi kenieni învingători, aceeaşi organizare foarte bună, acelaşi trup şi suflet de familie Steven Van Gronigen (CEO Raiffeisen) & Valeria Răcilă (preşedintele Maratonului Internaţional al României). Singura bubă în toată această desfăşurare de forţe au fost cele 12 toalete care au trebuit să deservească de cel puţin de două ori mai multe funduri decât ale celor 7.000 de participanţi, aşa explicându-se cozile de peste 100 de persoane, inclusiv în momentul anunţării primului start.

Ce a fost nou la ediţia Maratonului Bucuresti din 7 octombrie 2012:

Japoneza Hiroko nu a mai participat la competiţie, dar a făcut fotografii şi a încurajat alergătorii de pe margine. Printre participanţi, o miresuca în adidaşi fugea de scăpăra pământul – oare fugea la altar sau către? Mulţi, foarte mulţi olandezi toţi având acelaşi echipament sponsorizat de Tennet, un fel de Enel, varianta olandeză.

O familie de alergători împreună cu gemenii în carucior dublu. Printre sponsorii maratonului, Durex a gândit nişte mascote foarte haioase: nişte spermatozoizi foarte zglobii care pe lângă alergat haotic au ajutat şi la hidratarea sportivilor în punctul situat lângă Arena Naţională (Stadionul “Lia Manoliu”). Obosiţi şi bătuţi de soare am crezut iniţial că ne oferă prezervative. O surpriză plăcută pentru finish-eri, a fost medalia de 250 grame, mult mai mare decât cea de anul trecut.

Taxele de înscriere, pe ultima sută de metri (5-6 octombrie), au fost următoarele: Maraton (42,195 km) – 53 EUR, Semi-maraton (21,097 km) – 38 EUR, Ştafetă (4×10,548 km) – 103 EUR, Cursa populară Gillette (3,5 km) – 30 lei, Cursa copiilor (0,5-1 km) – Gratuit.” ALTE DETALII

ARHIVĂ: MARATON: Peste 42 km în 6 ore şi 1.667 de campioni. Vedeta zilei: Steven van Groningen

Un răspuns

  1. Pingback: BUCHAREST MARATHON: Marius Manole a aleargat in primul maraton pentru Hope and Home for Children | infoINSiDER.ro

COMENTEZI?

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s