PRIMUL FLUX DE ŞTIRI TRIMISE DE CITITORI

ALEGĂTORUL BANAL: „Fără repere morale, poporul român este pe cale de dispariţie!”


INSIDER: „Abia acum se explica – prin acest articol al domnului Stelian Tanase, daca este reala informatia – de ce atat de multi lideri europeni au luat o pozitie atat de vehementa, atat de furibunda si atat de partinica, importiva schimbarilor de regim din Romania. Pierd scaunele din posturile de conducere ale Europei, nu ca i-ar interesa de soarta, oricum jalnica si dispretuita in Europa, a presedintelui suspendat. Tot ciolanul e la putere si in Europa.

E timpul, frati romani de pretutindeni, pentru o noua asezare a valorii morale in politica romaneasca. Fara repere morale, statul romanesc este in pericol, iar poporul roman pe cale de disparitie. Daca mai-marii politicii romanesti de azi ori de maine nu se vor trezi si nu vor aseza institutiile statului in ordinea de drept si in ordinea morala, blandul si mult rabdatorul popor roman – al carui simt moral este greu de evitat – va matura toata sleahta acestor politicieni straini de neamul romanasc din trecutul celor peste douazeci si doi de ani de venalitate postdecembrista si se va deschide catre omul moral, catre omul demofil, care nu va intarzia sa apara.

Votul de la alegerile locale ar trebui mai mult sa ingrijoreze decat sa bucure pe cei care au castigat. Responsabilitatea care atarna pe umerii lor e uriasa. Votul a fost politic, dar si negativ. Pozitivitatea votului trebuie confirmata prin masuri drastice de asanare a institutiilor statului si a clasei politice. Un prim-ministru la puscarie este doar inceputul largirii portilor puscariilor pentru cei corupti din clasa politica, indiferent de nivelul functiilor detinute in stat. Fara acest semnal, fara confiscarea tuturor averilor ce nu pot fi justificate din Romania, poporul roman se va simti din nou inselat, si va reactiona in consecinta, dar mult mai vehement. Cred ca este o ultima sansa acordata cu acest gand acestei constructii politice USL. Daca ei nu vor valorifica aceasta sansa, democratia romaneasca poate fi compromisa total in mentalul colectiv al poporului roman, cu consecinte incontrolabile. Aceasta este parerea mea, a unui alegator roman banal, comun, dar nu blazat.”

One response

  1. daca e vorba de un prim ministru la puscarie atunci sa incepem cu copypaste ponta victor-iosu/ victor-iaosu

    Apreciază

    13 iulie 2012 la 22:34

COMENTEZI?

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s