PRIMUL FLUX DE ŞTIRI TRIMISE DE CITITORI

SECTOR 5: Unde nu e concurenţă, vai de amenajări! Câte ceasuri îţi poţi cumpăra cu 850.000 de euro?


INSIDER: “Meşteri mari, calfe şi zidari au reînceput de săptămâna trecută acţiunea “Gărduleţul” în zona delimitată de străzile Novaci, Nedeleanu, Topliceanu. După ce anul trecut, o firmă a plantat garduri masive în jurul blocurilor aflate la stradă, acum o altă firmă a revenit cu garduri de plasă bordurată “mai de criză” să pună ţarcuri printre blocuri. Orice palma de pământ, utilă sau inutilă, a fost îngrădită pe repede înainte, doar ca să iasă la numărătoare şi să justifice suma rotundă din contractul donat „prietenilor apropiaţi” din Primărie. Oare, cum vor planta gazon şi floricele în jurul maşinii din imagine?”

COMPLETARE: Licitație cu un singur ofertant. Administrația Domeniului Public al sectorului 5 al Capitalei a atribuit la începutul lunii martie a acestui an un contract privind furnizarea și montarea de panouri și gard metalic din plasă bordurată. La licitația deschisă s-a prezentat o singură firmă: SC Antepriză Construcții Montaj NR.4 București S.A, societate care a câștigat contractul în valoare de aproximativ 850.000 de euro, potrivit site-ului public de licitații.

EVZ: Cum se montează gărdulețe în Sectorul 5:
„Le punem cum vrem noi. Nu vă convine, le luăm și plecăm!”

B365: „(…) Este vorba de firma SC ANTREPRIZA CONSTRUCTII MONTAJ NR.4 BUCURESTI SA, controlată deci de Walter Florian (fost Bușcă, finului lui Miron Mitrea), cel care administrează și deține și firma Romprest Service S.A.. Aceeași firmă a câștigat și contracte de zeci de milioane de euro pentru anveloparea termică a blocurilor din Sectorul 5, după cum B365.ro a scris aici. (…)”

Un răspuns

  1. LOL . Si Romani se mai intreaba pe ce se duc bani lor DESCHIDETI OCHI… Uitativa pe ce se duc salarile voastre pe Gardulete ….

    Apreciază

    25 iunie 2012 la 01:18

COMENTEZI?

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s