PRIMUL FLUX DE ŞTIRI TRIMISE DE CITITORI

GOAGĂL: Liviu sau Robert Negoiţă este tot aia pentru Vanghelie. Ponta şi Oprescu se prăpădeau de râs!


INSIDER: „La mitingul USL de la Romexpo de ieri, Crin a stat cam stingher printre candidaţii PSD. În cealaltă parte a scenei, Ponta şi Oprescu chicoteau pe seama lui Vanghelie. Deşi era candidatul cu cei mai mulţi suporteri din sală, Vanghelie s-a dat iar în stambă printr-o nouă gafă! După ce a zis să scăpăm de Boc şi de toţi din PDL, din inerţie i-a scăpat porumbelul – „Bucureştiul nu mai are nevoie de Robert Negoiţă”. Cineva i-a suflat din public că a Robert este de la PSD, iar Vanghelie s-a corectat repede, adică doreşte ca Robert Negoiţă să fie primarul Sectorului 3. Apoi a dispărut imediat în culise. …S-a ruşinat că uitase poezia!”

14 responses

 1. Vladimir

  Vanghelie nu a fost niciodata de acord cu nominalizarea pentru primaria sectorului 3 a celui care a devenit primarul Robert Negoita. Asa ca, in discursul acela, subconstientul a fost cel care a actionat.

  http://www.rtv.net/negoita-la-inceput-de-an-scolar-decat-sa-facem-juristi-someri-haideti-sa-facem-sudori-si-bucatari_98176.html

  Apreciază

  18 septembrie 2013 la 15:07

 2. Mitingul USL de la Romexpo poate foarte bine sa poarte numele de Comedia USL. Robert Negoita poate la fel de bine sa spuna acelasi lucru despre Marean si tot il va vota sectorul 5.

  Apreciază

  17 septembrie 2013 la 15:21

 3. Nimeni altul decat primarul Marian „care este” Vanghelie putea sa insufleteasca in mod corespunzator atmosfera mitingului USL. Avand in vedere ca pe principalii candidati la primaria Sectorului 3 ii cheama Negoita, pentru el nici nu mai conteaza daca Robert Negoita pierde, atata timp cat un Negoita castiga.

  Apreciază

  26 august 2013 la 16:25

COMENTEZI?

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s