PRIMUL FLUX DE ŞTIRI TRIMISE DE CITITORI

PROTEST: „Revoluţionarii din Siria sunt idolii noştri”


RTV: „Comunitatea Siria Liberă are trei mesaje. Primul, către fraţii noştri îndureraţi, omorâţi de 15 luni de forţele asadiste. Al doilea, către revoluţionarii din Siria, care sunt idolii noşti. Noi suntem alături de ei. Al treilea, către preşedintele Traian Băsescu: acceptaţi, domnule Băsescu, propunerea Guvernului de a expulza acest criminal mic (ambasadorul Siriei în România n.r) care reprezintă criminalii mari din Damasc”, a declarat purtătorul de cuvânt al Comunităţii Siriene din România, pentru România TV.

ARHIVĂ: PROTEST: “Strângem semnături. Pentru pace!”

3 responses

 1. SyriaTruth

  da intrebatii pe acesti „revolutionari” de cand n-au mai fost ei prin Siria … sunt unii care sunt nascuti, crescuti in Romania si e bine daca au fost de 2-3 ori in vizita in Siria… daca ii tot admirati atata pe presupusi „revolutionari” dc nu mergeti acolo alaturi de ei????

  Apreciază

  16 octombrie 2012 la 20:01

 2. GFK

  Ca niste animale proaste, spalate pe creier, uite-te la ei… Sunteti o rusine pentru natiunea siriana! N-am cuvinte… Voi vedeti cum mor compatriotii vostrii in Siria, torturati, mutilati, cum sunt aruncate in aer piete, case, spitale, de catre acesti mercenari teroristi sprijiniti de occidentali? Ori daca ati plecat din Siria dupa voi potopul? Rusine!

  Apreciază

  14 octombrie 2012 la 00:15

 3. serban

  o sa-l regrete cum il regretam noi pe ceausescu

  Apreciază

  3 iunie 2012 la 13:32

COMENTEZI?

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s